Sprzedaż karnetów i akredytacji tylko do 16 czerwca!

Bilety, karnety, akredytacje.
Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 14 kwi 08, 11:12

14 kwietnia o 12:00 ruszyła otwarta sprzedaż karnetów na 8. MFF ENH na stronie festiwalu www.eranowehoryzonty.pl!

Karnet, jak co roku, daje nieograniczony dostęp do festiwalowych propozycji - uprawnia do wejścia na wszystkie pokazy filmowe bez konieczności odbierania bezpłatnych wejściówek (poza pokazem otwierającym i zamykającym festiwal), a także do zniżki na zakup biletów na koncerty, wydarzenia specjalne oraz rabat na zakup katalogu oraz innych festiwalowych wydawnictw.

Cena karnetu wynosi 250 zł (z VAT) - tyle samo co w ubiegłym roku.

Sprzedaż karnetów potrwa do 16 czerwca, a o ich dostępności decyduje kolejność zgłoszeń. Zapraszamy więc do zakupów!

Karnet można kupić tu

Sprzedaż pojedynczych biletów on-line od 4 lipca 2008.

Szczegółowy program festiwalu od 1 lipca 2008 na stronie internetowej festiwalu.
Ostatnio edytowano 13 cze 08, 15:37 przez Strator, łącznie edytowano 2 razy

farelka

Post 29 maja 08, 9:39

A czy wiadomo już coś na temat pojedynczych biletów? Interesuje mnie Mugison i Herbert - mam nadzieje, ze ceny biletów nie będą jakieś masakrycznie wysokie (oby!)
Czekam niecierpliwie na info.

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 29 maja 08, 15:04

farelka: cena biletu na koncert Mugisona: 15 zł. (normalny), 10 zł. (ulgowy - dla posiadaczy karnetu festiwalowego), zaś na Matthew Herbert Big Band: 30 zł. (normalny), 15 zł. (ulgowy - dla posiadaczy karnetu festiwalowego).

Sprzedaż on-line karnetów na koncerty w klubie oraz pojedynczych biletów od 3 czerwca.
Wszystkie niezbędne informacje na temat koncertów ---> kliknij.

Natomiast uruchomienie sprzedaży on-line pojedynczych biletów filmowych na stronie http://www.eranowehoryzonty.pl nastąpi 4 lipca o godz. 12:00.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

smags

Post 9 cze 08, 21:13

Witam,

Mam dość niekonwencjonalne pytanie :)
Do której godziny będzie otwarte centrum festiwalowe w Mediatece?
Zamierzam pojawić się we Wrocu 20 lipca ok. 21 i od razu będę musiał pobrać zakupiony bilet na koncert Mugisona, który startuje o 22.
Czy wrota Mediateki będą jeszcze otwarte? Co począć, jeśli nie?

Pozdrawiam

ana p.

Post 11 cze 08, 20:42

Mam pyt. bilety na koncerty będzie można kupić na miejscu, przed koncertem czy lepiej dokonać wcześniejszej rezerwacji?
I jeszcze jedno pyt.: jeśli jestem wolontariuszem, to jak wygląda kupno zniżkowych biletów przez internet?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 11 cze 08, 20:53

smags: Mediateka bedzie czynna do godziny 21.00. Zakupione przez internet bilety bedzie można odebrać w klasie klubu festiwalowego w ARSENALE tuż przed koncertem.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 11 cze 08, 20:54

ana p.: ze strony festiwalowej: wolontariusz otrzymuje imienny identyfikator uprawniający do bezpłatnego wstępu na pokazy filmowe i wydarzenia specjalne (na wolne miejsca).

Kasia

Post 12 cze 08, 12:35

A co z karnetami na 10 lub 20 filmów,czyżby zostały wyfonae w tym roku?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 12 cze 08, 12:51

Kasia: 10+ i 20+ to są bilety na poszczególne filmy a nie karnety. Wybiera się konkretne seanse i będzie je mozna kupić on-line wtedy kiedy będzie już znany kalendarz pokazów, czyli od 4 lipca.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Gość

Post 13 cze 08, 11:59

Roman Gutek napisał(a):smags: Mediateka bedzie czynna do godziny 21.00. Zakupione przez internet bilety bedzie można odebrać w klasie klubu festiwalowego w ARSENALE tuż przed koncertem.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Bardzo pięknie dziękuję za tę informację. Prosto z pociągu zmierzam więc do klubu.

Pozdrawiam
smags

ŁośSuperKtoś

Post 13 cze 08, 14:37

Panie Romanie,
na stronie są mylące informacje o sprzedaży karnetów. Z zakładki KARNETY wynika, że sprzedaż ich kończy się 16 czerwca. Z drugiej strony jest informacja,że sprzedaż karnetów trwa do wyczerpania puli. Więc jak to jest w istocie? Myslę o zakupie karnetu po raz pierwszy.
Pozdrawiam.

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 13 cze 08, 15:32

ŁośSuperKtoś: data zamknięcia sprzedaży karnetów, akredytacji dziennikarskich i branżowych to 16 czerwca. Wyczerpanie puli karnetów mogło nastąpić przed 16 czerwca, stąd ta informacja na stronie festiwalu.

aredel1

Post 15 cze 08, 0:36

Bardzo proszę o szybka odpowiedź:
czy w związku z ograniczoną liczbą karnetów, osoba, która zamówi karnet i dokona wpłaty 250zł, może z powodu swojego odległego miejsca na liście karnetu nie otrzymać? Wydaje mi się to nieprawdopodobne, ale regulamin jest w tej kwestii co najmniej niejasny. Bardzo proszę o uściślenie.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 15 cze 08, 1:18

Nie. Na pewno otrzyma.

hart

Post 15 cze 08, 12:55

witam,
czy sprzedaż karnetów będzie prowadzona do 16 włącznie, czy skończy się z 15 na 16 o godz. 00:00?
do kiedy ew. będą Państwo czekać na wpłaty?
proszę o szybką odpowiedź i serdecznie pozdrawiam

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 15 cze 08, 13:54

hart: sprzedaż karnetów do 16 czerwca włącznie (z całym tym dniem). Zgodnie z punktem 9. Regulaminu Internetowej Sprzedaży Karnetów pieniądze należy wpłacić na konto organizatora w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia (decyduje data dokonania wpłaty przez zamawiającego).

new york

Post 16 cze 08, 8:23

jak mozna kupic jezszce karnet?

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 16 cze 08, 9:38

W pierwszym poście tego wątku jest link.

ŁośSuperKtoś

Post 16 cze 08, 10:21

porucznik Seblon napisał(a):ŁośSuperKtoś: data zamknięcia sprzedaży karnetów, akredytacji dziennikarskich i branżowych to 16 czerwca. Wyczerpanie puli karnetów mogło nastąpić przed 16 czerwca, stąd ta informacja na stronie festiwalu.

Jest oczywistym, ze skoro pula jest ograniczona, to sprzedaż karnetów może skończyć się przed 16.06., a o fakcie mylących informacji na stronie i nie tylko niech świadczy fakt, ze również pani w warszawskim biurze festiwalowym poinformowała mnie w czwartek 12.06, ze karnetów jest dość i spokojnie mogę go kupić nawet za tydzień, bo nie zanosi się, by miały się wyczerpać. I ????

Błażej Bierzgalski
NH-Kreator

Na forum od:
2 cze 08, 15:32

Post 16 cze 08, 13:47

Karnety na festwial można zamawiać do dzisiaj (do północy) a pula raczej nie ulegnie wyczerpaniu, więc do końca dnia opcja zamawiania będzie dostępna. Myślę, że to tyle w tej kwestii.
Pozdrawiam!

ŁośSuperKtoś

Post 16 cze 08, 14:58

Dziękuję za informację. Odpuściłem.
Też pozdrawiam.

mi

Post 13 lip 08, 2:19

czy po 16 będzie można odebrać kupiony już karnet?????? bo ja przyjeżdżam 17...

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 13 lip 08, 9:44

mi: oczywiście, że tak.
Karnety będą wydawane od 16 lipca (w Mediatece Centrum Festiwalowym (pl. Teatralny 5, Wrocław))

lastroniero

Post 13 lip 08, 18:15

A wiadomo od której godziny? Bo w zeszłym roku była mała obsuwa (miało być od rana a było bodajże od 17). Wiadomo wraz z karnetami sa rozdawane wejsciówki na otwarcie... i kto pierwszy ten lepszy

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 13 lip 08, 18:55

lastroniero: od godziny 9.00 do 21.00. Karnety są przygotowane i cierpliwie czekają w Mediatece na właścicieli.

Do zobaczenia we Wrocławiu.

Pozdrawiam serdecznie

JustynaO
NH-Kreator

Na forum od:
13 lip 08, 11:02

Post 13 lip 08, 19:15

Karnety będą wydawane od 9 rano 16 lipca (w Mediatece Centrum Festiwalowym (pl. Teatralny 5, Wrocław))

Grażyna

Post 15 lip 08, 16:58

Witam!
Wygraliśmy w konkursie Ale Kino 2x karnet na festiwal ERA NOWE HORYZONTY. Dzisiaj je otrzymaliśmy. Praktycznie nic na temat wykorzystania biletów nie wiemy i nikt nam nie potrafi udzielić żadnej informacji!

Co nas interesuje:

- czy karnet na dziesięć wybranych filmów - otrzymaliśmy 2 takie karnety - każdy dla siebie, jest ważny tylko dla jednej osoby czy mogą z niego skorzystać dwie osoby?

- na jednym karnecie jest napisane, że odbiór biletu wielokrotnego dziesięć plus jest w dniach 18-20, a na drugim, że w dniach 25-27 lipca. Czy to oznacza, że nie możemy tak się wybrać razem? Jeśli tak to czy możecie zrobić jakiś wyjątek w tej sprawie?

- czy jest możliwość rezerwacji bezpłatnych biletów przez internet przy wykorzystaniu karnetu, ale uwaga, przez odbiorem karnetu !!! ??? Nie chcemy, żeby zabrakło dla nas biletów na interesujące nas seanse !!!

Festiwal rozpoczyna się już, a my nie mamy żadnej informacji!

Prawdopodobne będziemy zmuszeni zrezygnować z tego festiwalu, gdyż nie wiemy jak zrealizować nasze bilety !!!

Prosimy o kontakt w tej sprawie pod numer tel. 502-569-043.

Dziękujemy !!!

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 15 lip 08, 17:31

Pani Grażyno, proszę napisac maila w tej sprawie na adres: blazej@snh.org.pl lub sprzedaz@nowehoryzonty.pl Na pewno wszystko będzie ok, spokojnie :)

Powrót do 8. - Aaaby wejść do kina