karnet

Bilety, karnety, akredytacje.
roko

Post 14 kwi 08, 15:39

witam
właśnie kupiłam karnet z myślą o prezencie dla przyjaciółki
dopiero potem - niestety - doczytałam szczegóły...

i stąd moje - pełne obaw pytanie: czy moja przyjaciólka będzie mogła korzystać z tego karnetu? czy każdy posiadacz karnetu musi legitymować się jakimś dokumentem i wejście innej osoby (niż nazwisko na karnecie) będzie niemożliwe?

skoro będzie niemożliwe i nie można oddać karnetu, czy to oznacza, że właśnie straciłam bezpowrotnie 250 zł?

roko

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 14 kwi 08, 15:42

Nieee, spokojnie, to świetny pomysł na prezent i zaraz znajdziemy rozwiązanie. Podaj nr zamówienia lub napisz do mnie na adres: sprzedaz@nowehoryzonty.pl.

daga.b

Post 16 kwi 08, 16:45

mam pytanie-jak mozna zdobyc karnet dla dziennikarzy?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 16 kwi 08, 17:22

daga.b: sprzedaż akredytacji dziennikarskich rozpocznie się 5 maja o godzinie 12.00. O akredytację dziennikarską będą mogły ubiegać się dziennikarki i dziennikarze, którzy są czynni zawodowo i potrafią udokumentować swoją aktywność zawodową.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

daga.b

Post 17 kwi 08, 9:25

bardzo dziekuje za odpowiedz!jeszcze tylko jedno pytanie - ku scislosci, czy karnet bedzie mozna(probowac) nabyc droga jedynie mejlowa, czy tez nalezy zglosic sie w konkretne miejsce w Warszawie?
z gory dziekuje za odpowiedz.

serdecznie pozdrawiam
Dagmara

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 17 kwi 08, 14:31

daga.b: akredytacje dziennikarskie należy zamówić na stronie festiwalu: http://www.eranowehoryzonty.pl, wypełniając odpowiedni formularz. Będzie można je odebrać w Biurze Prasowym we Wrocławiu.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

pmz

Na forum od:
11 kwi 08, 11:24

Post 25 kwi 08, 8:10

Ja mam inne pytanie - dlaczego karnety będą do odbioru dopiero w przedzień otwarcia festiwalu? Nie można rozpocząć na spokojnie wydawania karnetów na tydzień przed imprezą, tak by uniknąć kumulacji ludzi jednego dnia?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 25 kwi 08, 17:03

Droga / drogi pmz: kto przyjedzie z Polski tydzień wcześniej, aby odebrać karnet? Wrocławianie stanowią garstkę wśród posiadaczy karnetów i dla nich nie ma sensu uruchamiać wcześniej całej organizacyjnej machiny.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Powrót do 8. - Aaaby wejść do kina