Do zobaczenia we Wrocławiu...

Filmidło - powidło. Ogłoszenia, anonse, apele, protesty.
kata_strofa

Na forum od:
1 maja 05, 14:51

Post 17 mar 08, 15:24

eliska napisał(a): .Do zobaczenia we Wrocławiu ...jak ja lubie taki urlop :)

O tak, nie ma jak męczący urlop we Wrocławiu ;)
To będzie mój pierwszy festiwal niestudencki. Został już wpisany w plan urlopowy i mam nadzieję, że nie ulegnie to zmianie. Ciekawe tylko, czy nie będę czuła, że wyrastam z ENH. W zeszłym roku takie myśli mnie już nachodziły. W każdym razie - do zobaczenia we Wrocławiu :D
Dignity. Dignity is an important quality everyone should have.

bera

Post 17 mar 08, 17:56

nie martw się, nie jest tak źle: ja czasy studenckie mam już dawno za sobą, ale jakoś wyrastania z ENH nie poczułam :))

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 17 mar 08, 18:39

nie,nie, z całą pewnością nie wyrasta się :),mało tego poznaje sie ludzi z różnych przedziałów wiekowych i też są ciekawi i fajni :)..potem dziecko wciągniesz,jak ja itd pozdrawiam :))) tak strasze dizecko w wieku 13 lat jescze do Cieszyna...a młodsze,które jeszcze musi poczekać 3 lata do magicznych p/mnie wyznaczonych 13 tu ..nie moze się doczekać i zazdrosci bratu :)

SIMPSON

Post 18 kwi 08, 10:42

Myślę, że z tego festiwalu się nie wyrośnie.Ma rację eliska, że poznaje się ludzi z różnych przedziałów wiekowych. Film jednoczy ludzi, łączy pokolenia a co do dzieci to w przyszłym roku zamierzam zabrać mojego synka(będzie miał wtedy dwa latka).Pozdrawia trzydziestolatek.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 18 kwi 08, 15:50

Ja też jakoś wyrosnąć nie mogę:-).

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 18 kwi 08, 16:49

:))) to fajnie,bo dzięki temu i my korzystamy :)))

kinulinda

Na forum od:
7 maja 08, 15:57

Post 29 maja 08, 15:37

oj jak to cudownie i wyśmienicie że sie nie wyrasta bo ja to dopiero nie dawno zaczełam po festiwalach sie ciągać nie wiem czemu wcześniej tego ie robiłam hmmmm błądziłam we mgle a przecoeż film to troche jak filozofia życia .....;p;p;p

Powrót do O wszystkim innym