Piękne kobiety na festiwalu

Inne sprawy
keats

Na forum od:
17 lip 07, 21:48

Post 30 lip 07, 21:31

Do tej pory nie moge się otrząsnąć z wrażenia jakie zrobiły na mnie Uczestniczki i Wolontariuszki na festiwalu. Tylu pięknych kobiet w jednym miejscu nie widziałem jeszcze nigdy. Pozdrawiam, powoli szarzejąc rzeczywistością.
"Świat niewidzialny istnieje, bez dwóch zdań. Kwestia tylko, jak daleko to jest od śródmieścia i do której otwarte?" W.A

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 30 lip 07, 21:55

Hm, ja jestem w tej kwestii wyjątkiem potwierdzającym regułę ;P.
I got the ebb, I got the flow.

aka

Post 30 lip 07, 22:24

a które wolontariuszki takie ladne?;)

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 31 lip 07, 11:54

Takie kobiety to tylko na Festiwalu ENH:-)

paszczakos

Na forum od:
24 lis 05, 15:59

Post 31 lip 07, 12:42

jeden z powodów, by wracać
Nigdy nie czujesz się samotny, gdy masz ze sobą Smith&Wesson .45

skalpel

Na forum od:
19 lip 07, 18:28

Post 31 lip 07, 12:43

Takie kobiety to ylko we Wrocławiu ;-)

Tycia

Post 31 lip 07, 21:24

Piękne to we Wrocławiu zawsze :) Ale wraz z festiwalem pojawiła się cała masa przebranych kobiet oraz klonów tychże przebranych

amy

Na forum od:
13 lip 07, 22:55

Post 1 sie 07, 0:49

Panowie festiwalowi tez nie gorsi :) No, moze nadreprezentacja plochych chloptasiow o sennym spojrzeniu i obowiazkowo opadajacej na czolo grzywce, ale bylo na co popatrzec :) Nie wiem, czy sie zgodzicie, ale wiecej we Wroclawiu niz w Cieszynie ludzi, hmm, dojrzalych. Ten widok krzepi. Wiecej tez chyba licealistow, ale sama nie wiem, co o tym (i o nich) sadzic. :)

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 1 sie 07, 10:45

Ja też do bardzo niedawna licealistą byłem i dobrze mi z tym :)
cry baby cry
put your finger in your eye

tayuki

Na forum od:

Post 1 sie 07, 15:26

No tak, bo licealiści to nie ludzie, potwierdzam - powiedziała maturzystka. ;)

amy

Na forum od:

Post 1 sie 07, 15:55

Ej, no, dzieci, nie o to chodzilo, nie gniewajcie sie... ;D Nie wiem jak inni, ale ja - dwudziestokilkulatka - wole przebywac w towarzystwie ludzi niewiele tylko mlodszych od siebie, ew. starszych. Poza tym - co Wy mozecie z tych filmow zrozumiec?! :) :) :) Pozdrawiam wszystkich mlodziaszkow festiwalowych, stara wyga (z NH od Sanoka) :)

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 1 sie 07, 16:23

Ale tam, licealiści w większości są już uświadomieni we współczesnych czasach :P :D

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 1 sie 07, 16:27

amy napisał(a):Ej, no, dzieci, nie o to chodzilo, nie gniewajcie sie... ;D Nie wiem jak inni, ale ja - dwudziestokilkulatka - wole przebywac w towarzystwie ludzi niewiele tylko mlodszych od siebie, ew. starszych. Poza tym - co Wy mozecie z tych filmow zrozumiec?! :) :) :)

miło. (choć już nie jestem licealistka, ale gdy zaczynałam swoją przygodę z NH jeszcze nia byłam)
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

ala

Na forum od:
23 kwi 07, 15:47

Post 1 sie 07, 16:37

Ależ droga amy - skoro Twoja przygoda z ENH trwa od Sanoka, czyli 7 lat, to wtedy też byłaś w okolicy liceum. A to chyba dobrze, że młodzi ludzie tak szybko zaczynają się mocno pasjonować kinem, czyż nie? Mówię z własnego doświadczenia :-#

amy

Na forum od:

Post 1 sie 07, 17:09

Spokojnie, spokojnie: zartowalam przeciez. Poniekad :)

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 1 sie 07, 21:26

Pogadamy za 5 lat droga amy. Gwarantuję, że wtedy (mając koło 30 :P) będziesz baaaardzo chciała być na naszym miejscu ;)
Co do jakiejś wielkiej ilości pięknych kobiet na Festiwalu- nie zauważyłem. Za to na pewno większą rozpiętość brzydka-śliczna :)
cry baby cry
put your finger in your eye

amy

Na forum od:

Post 1 sie 07, 21:35

O taaaak. Bede wic sie po ziemi i slinic sie na widok rumianych 18-latkow. :) No, dobrze, zawieszenie broni. I koniec tematu. :)

tayuki

Na forum od:

Post 2 sie 07, 0:21

amy napisał(a):O taaaak. Bede wic sie po ziemi i slinic sie na widok rumianych 18-latkow. :)

Po prostu zostaw ich w spokoju, jejku.
Aż taka wielka różnica wieku cię jeszcze od nich nie dzieli, niestety, jeżeli to taki wielki problem.
Koniec tematu, bo się dziwnie robi, z głupiego zupełnie powodu.
;P

elfavorro

Na forum od:
8 maja 06, 15:22

Post 2 sie 07, 1:15

Potwierdzam opinię założyciela wątku.
Człowiek wchodził do kina, siadał w jednym z pierwszych rzędów i nie wiedział, czy usiąść do ekranu przodem, czy może jednak tyłem :]
Wot's your function in loif?

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 2 sie 07, 10:02

ja jako kobieta ,też stwierdzam,że było sporo bardzoładnych pań ,do tego wiele bardzo ciekawie ubranych .Dla równowagi :) panów przystojnych też było sporo :) ..mnie cieszylo dodatkowo,że ludzie wogóle b. ciekawi byli ,było z kim i o czym porozmawiać. Najbarzdiej cieszyła łatwość wzajemnego dzielenia się opiniami o filmach . Pozdrawiam panią ,znawczynię literatury angielskiej i amerykańskiej oraz pana z Krakowa ,który pracuje w kryminalistyce , z którymi osobno ,przy stoliki w heliosie udały się bardzo ciekawe rozmowy o fimach,także pana,koło którego siedziałam podczas dok. o Warholu ...i więcej innych ,dotąd mi nieznanych , zktórymi ciekawe rozmowy bardzo były :)...ludzie ,oprócz filmów to jeden z ważnych powodów mojego pzryjeżdzania na festiwal :)

teufelsbrut

Post 2 sie 07, 23:28

zdecydowanie za dużo indie i au(r)tystycznych licealistek, psudokoneserek i jeszcze ten lans lans nieprzerwany lans:) Ale oczywiscie było tez sporo perełek:)

amy

Na forum od:

Post 3 sie 07, 1:02

Hahaha! Celne! :)

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 11 sie 07, 15:52

Wroclaw byl taki piekny bo piekne kobiety zjechaly sie z calego kraju:p

tak to by tak pieknie nie bylo;)
Say what you mean