18 lip 07, 9:53
Niedobrze.Jeszcze nie zaczal sie festiwal,a juz zaczely sie fatalne problemy z organizacja. Rozumiem,ze cos moglo pojsc nie tak i zmieniono godzine wydawania karnetow. Ale co to za pomysl z tymi listami oczekujacych?To kolejka za miesem w prlowskich delikatesach czy odbior karnetow na ENH?Ciekawe czy wprowadzono instytucje komitetu kolejkowego. A moze by tak zrobic seans "Misia" podczas festiwalu?;) Dziwi mnie poza tym ewentualnosc,ze moze zabraknac wejsciowek np. na otwarcie Festiwalu takze dla akredytowanych.Po co wiec byly te maile, w ktorych mielismy okreslic na jakie wydarzenia specjalne chcemy sie udac?
Zaluje,ze musze tej sprawie poswiecac swoj pierwszy post na forum,ale troszke mnie zdziwila cala sytuacja. Mam nadzieje,ze wszystko sie unormuje i nie bedzie zadnych problemow z wejsciowkami. Wierze,ze podczas ENH nie bedzie juz podobnych zgrzytow i zamiast klopotami organizacyjnymi, bedziemy zyli swietnymi filmami. Chyba wszystkim nam na tym zalezy...
Pozdrawiam wszystkich Organizatorow i Festiwalowiczow.
"Ta kurtka z wezowej skory to symbol mojej indywidualnosci i wiary w wolnosc jednostki"