A ja myślę,że tu nie chodzi o"duże miasta",tylko o gw,która bardzo popiera Festiwal(przy okazji reklamując się i sprzedając Jego kosztem),jednak nie przeszkadza jej to(czy raczej agorze)kasować przeokrutną siekę od Organizatorów za druk i dystrybucję wkładki.boy_in_the_hood napisał(a):No ja też nie ukrywam troszkę zawiedziony jestem tym, że w swojej GW nie znalazłem dodatku... Zdaję sobie oczywiście sprawę z tego, że gdyby drukować go w każdej, koszt reklamy (bo to wszak forma reklamy) byłby ogromny. Smutno tylko trochę, że jak zwykle "duże miasta" deklasują pod kątem informacji te mniejsze.
Tak czy siak do zobaczenia za 6 DNI ;]
Na pocieszenie zapraszam Cię na alko we Wrocławiu:)boy_in_the_hood napisał(a):Z tym sprzedawaniem GW to fakt, ja sam nieświadom kupiłem 2 egzemplarze (w których dodatku nie było...)...
No smutno się troszkę zrobiło, że nawet programu z ENH już w Cieszynie dostać nie można.
boy_in_the_hood napisał(a):Z tym sprzedawaniem GW to fakt, ja sam nieświadom kupiłem 2 egzemplarze (w których dodatku nie było...)...
No smutno się troszkę zrobiło, że nawet programu z ENH już w Cieszynie dostać nie można.
Powrót do 7. - Aaaby wiedzieć więcej