cate napisał(a):witam serdecznie!! jestem szczęśliwą posiadaczką karnetu ale mój luby niestety musi kupić bilety-wspólnie zaplanowalismy ze chcemy obejrzeć 36 filmów (nie wiem czy to duzo czy mało ale musi sie udać:)) czy zatem z racji tego ze jego wybor przekroczył liczbę 20 filmów może on liczyć na cenę pojedyńczego biletu za 13 zł? czy osoby kupujace bilety maja jakies szanse na bezplatne wejsciowki na filmy otwierajace i/lub zamykajace?
Wybierając 36 filmów, przekroczył tym samym liczbę 20, a zatem uprawnia go to do otrzymania karnetu "20+". Cena pojedynczego biletu w takim karnecie wynosi 13 PLN (kupując 20 lub więcej biletów na filmy, w końcowej fazie zamówienia cena jednostkowego biletu zmniejszy się o 2 zł)
Karnet "20+" uprawnia go do zniżki na zakup biletów na wydarzenia specjalne, katalogu i innych wydawnictw festiwalowych. Niestety, osobom kupującym bilety nie przysługuje otrzymanie bezpłatnych wejściówek na filmy otwierajace i/lub zamykajace festiwal.
cate napisał(a):czy istnieje mozliwosc zobaczenia w czw tj. 19 lipca i "4 miesiące..." i "Irinę Palm" jednocześnie? czy tez w ten dzień odbedzie się tylko po 1 pokazie kazdego z tych filmów w nakładajacych się godzinach? czy wiadomo juz kiedy Marianne Faithfull spotka się z publicznością?
W czwartek nie istnieje taka możliowość. Seans filmu "4 miesiące, 3 tygodnie, 2 dni" rozpocznie się o godz. 19:00, natomiast filmu "Irina Palm" o 19:30.
Pierwszy z filmów ma za to dodatkowe seanse 20 i 21 lipca, drugi dwa seanse 20 lipca --->
kliknij
Koncert Marianne Faithfull odbędzie się w czwartek, 19 lipca o gdz. 22:00 na Wyspie Słodowej --->
kliknij
Pozdrawiam serdecznie.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021