Kiedy karnety?

Bilety, karnety, akredytacje.
grand_diable

Post 27 cze 07, 15:09

Czy naprawdę nie ma absolutnie żadnej szansy na zakup karnetu po 25???

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 27 cze 07, 15:21

grand_diable: przykro, ale nie można już kupić karnetu. Od 13 lipca przez internet będzie można kupić bilety 10+ oraz 20+ oraz pojedyncze bilety.

Pozdrawiam seredcznie,

Roman Gutek

aro101

Na forum od:
27 cze 07, 14:03

Post 30 cze 07, 11:59

Dobra, bo zaczynam się niecierpliwić. Zamówienie zostało złożone 18 czerwca, a pieniądze były wpłacone już kolejnego dnia i to w placówce Raiffeisen... A do dziś nie ma żadnego sygnału co do karnetu... To znaczy przyszedł E-mail, ale przypominający o wpłaceniu pieniędzy...

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 30 cze 07, 13:12

aro101: napisz, proszę, w tej sprawie maila na adres:
festiwal@eranowehoryzonty.pl
(Obsługa widza, karnety, centrum festiwalowe, inne pytania)
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Liliana

Post 2 lip 07, 18:33

Szanowni Państwo,
w zwiazku z licznymi pytaniami o stan realizacji zamówienia na karnet...
Za każdym razem gdy realizowane jest zamówienie wysylany jest do Państwa, przez system, e-mail z informacją. Zdarza się że Państwa system pocztowy "wrzuca" ten mail do spamu i informacja nie dociera na skrzynke pocztową. Najprosciej stan realizacji zamówienia można sprawdzić po zalogowaniu na stronie www.eranowehoryzonty.pl w dziale "MOJE ZAMÓWIENIA". Zamówienia są realizowane po wpłynięciu zapłaty na nasze konto. Prosze wziąść poprawkę na to że taka wpłata fizycznie pojawia się na wyciągu dopiero po 2-3 dniach roboczych. Stan zamówienia "ZREALIZOWANE" oznacza że odnotowalismy wpłatę na naszym koncie i karnet będzie czekał do odbioru we Wrocławiu na odbiór. Pozdrawiam liliana@nowehoryzonty.pl

nie jest różą

Post 3 lip 07, 18:44

doszły mnie plotki, że karnet enh uprawnia także do darmowych przejazdów komunikacją miejską w trakcie trwania festiwalu. prawda to?

paszczakos

Na forum od:
24 lis 05, 15:59

Post 3 lip 07, 19:18

rok temu tak nie było - były tylko 3 darmowe linie autobusowe (specjalne)
Nigdy nie czujesz się samotny, gdy masz ze sobą Smith&Wesson .45

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 3 lip 07, 22:16

Wiem, że nie w tym temacie za bardzo ale założenie nowego byłoby marnowaniem miejsca :)
Czy jest szansa dowiedzieć się czy będą te autobusy i jak będą jeździć? Chodzi mi szczególnie o Plac Grunwaldzki.
Dzięki bardzo i pozdrawiam.
cry baby cry
put your finger in your eye

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 3 lip 07, 22:19

Nie chciałbym skłamać, ale wydaje mi się, że w zeszłym roku jedna linia jeździła Ślężną pod akademik Akademii Ekonomicznej, a druga w stronę Browaru Mieszczańskiego, a na północ miasta nie jeździło nic.

Dobrze mówię?

nie jest różą

Post 5 lip 07, 11:14

możemy liczyć na wypowiedź kogoś kompetentnego?

Poprzednia strona

Powrót do 7. - Aaaby wejść do kina