Problem z Celuloidem

Bary, restauracje, pomysły na chwilę wolną. Księga pytań, pochwał i zażaleń.
A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 2 sie 06, 21:57

Przyznaję się bez bicia - błąd był mój, mimo wszystko dość bolesny. W trakcie festiwalu zakupiłam w sklepiku w Mediatece DVD "Gdyby jutra nie było". Film został wzięty z "wystawy", wtedy jednak jakoś nie miałam głowy o tym myśleć. W domu, gdy okazało się, że opakowanie jest puste, płyt nie ma, przypomniałam sobie o tym procederze, który ma chronić produkty przed złodziejami. Mimo wszystko pytam - czy jest jakakolwiek szansa na to, żeby pakiet uzupełnić (o - jakby nie było - najważniejsze elementy)? Szukałam uporczywie paragonu, ale nie potrafiłam znaleźć, mam tylko oryginalne opakowanie z przyklejoną ceną. Do kogo i jak mam się zwrócić w tej sprawie?
Pozdrawiam serdecznie,
A*
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

sklep

Post 3 sie 06, 13:05

witaj
bylysmy pewne, ze ktos az tak pragnal miec ten film, ze nie wiedzac o ''tricku antykradziezowym" zabral pudelko. plyte mamy - zapraszam do kina Muranów lub wyslij swoj adres na sklepl@gutekfilm.pl, a wyslemy ci ja do domu.

sklep

Post 3 sie 06, 13:07

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 3 sie 06, 17:53

Dziękuje za szybką i fachową pomoc.
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej