ENH TV

Koncerty, wydarzenia artystyczne, imprezy towarzyszące.
Gość

Post 22 lip 06, 23:40

jak oceniacie w tym roku festiwalową telewizję?

szelmek

Na forum od:
22 lip 06, 21:05

Post 23 lip 06, 10:46

Bardzo fajny pomysł :) Parodia filmu Volver byla niezla :)

szelmek

Na forum od:
22 lip 06, 21:05

Post 25 lip 06, 0:21

"i jeszcze jedno znam.. takie.. słowo.. namiętne.. FILOZOFIA" :D BOSKIE!

jamro

Na forum od:
19 lip 06, 16:51

Post 25 lip 06, 0:35

Telewizja generalnie jak dla mnie dużo lepsza niż w zeszłym roku. Oby tak dalej!

Gość

Post 25 lip 06, 11:09

w sumie nie jest źle, tylko odcinki mogłyby być ciekawsze, zawierać więcej wypowiedzi uczestników co do oglądanych przez nie filmów

kubak

Na forum od:
8 gru 04, 10:49

Post 25 lip 06, 11:25

Ja myślę, że ta telewizja jest tworzona chyba dla innej publiczności niż cała reszta Festiwalu.
10. Festiwal Filmowy Pięć Smaków / listopad 2016 / piecsmakow.pl

tomek_w

Na forum od:
14 sty 06, 9:53

Post 25 lip 06, 13:51

prostowalem to juz rano, ale ktos wykasowal nie wiedziec czemu mojego posta. prosze wykasowac w takim razie rowniez tego ktory jest u gory, bo to nie ja go pisalem, tylko widocznie sie nie wylogowalem w mediatece i ktos sie podszyl. nigdy bym nie napisal, ze enh.tv jest niezla, bo po prostu nie jest. jest raczej zenujaca i niesmieszna. prosze o niekasowanie tego co napisalem. pozdrawiam

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 25 lip 06, 16:59

Sorry tomek_w, usunąłem nie to co trzeba przez pomyłkę.

fassbinder

Post 25 lip 06, 20:19

Są momenty lepsze i słabsze, miejscami poważne jeśli trzeba a czasem i żenujące ale drogi tomku_w - nie przekonasz mnie, że western/brokeback nie było mistrzowe - mi się bardzo podobało, gratuluje twórcom

augiasz

Na forum od:
13 lut 05, 20:27

Post 25 lip 06, 20:25

To robia ci sami ludzie co w zeszlym?
7. Piastowski Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY Z TENDENCJĄ DO ROZWOJU
19-29 lipca 2007, Stary Piastowski Breslau

wicher

Post 26 lip 06, 7:24

enh.tv w Internecie www.wellcamtv.pl

terefere

Post 26 lip 06, 12:04

jaka to kamerka? tą którą enh.tv kręci, chodzi o model i parametry =)

enh.tv

Post 27 lip 06, 10:16

Mamy pięć kamer o róźnych parametrach, spytaj o konkretny program a powiem Ci jaka to byla kamera :)

MagdaWtr

Na forum od:
14 lip 06, 19:23

Post 31 lip 06, 16:41

ej, ale ja nie widzialam ani jednego odcinka :( i nawet nie mam pojecia, gdzie mozna bylo je zobaczyc, bo w klubie nie widzialam, przed seansami nie widzialam (choc ponoc byly), to skad wy tak dobrze te odcinki znacie?

Pacon

Na forum od:
25 lis 05, 15:51

Post 31 lip 06, 17:54

byly pokazywane w mediatece i capitolu..i chyba gdzies jeszcze. a to, ze pokazywali je przed filmami o 22 to wielka sciema - chodzilam codziennie a widzialam tylko 2 razy.

tomek_w

Na forum od:

Post 31 lip 06, 22:54

( czy to prawda, ze seba raver pojawil sie w ktoryms z odcinkow? )

martes

Post 1 sie 06, 11:34

ekipa w wiekszosci ta sama co rok temu.
a odcinki mozna sciagnac tu http://stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=32678

mielismy pojawiac sie w kazdej sali przed filmem o 22 - okazalo sie to niemozliwe z przyczyn technicznych, do tego niezaleznych od nas. w przyszlym roku bedzie lepiej, bo przeciez jest coraz lepiej.

martes

Post 1 sie 06, 11:36

mam natomiast pytanie co do 'na co do kinka' - czy jestescie zainteresowani tym programem? ile on wam daje? czy prowadzacy - tym razem szymon holcman - faktycznie jest w stanie zainteresowac was jakims filmem?

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 1 sie 06, 11:49

tomek_w napisał(a):prosze wykasowac w takim razie rowniez tego ktory jest u gory, bo to nie ja go pisalem, tylko widocznie sie nie wylogowalem w mediatece i ktos sie podszyl.

tomku bardzo czesto sie nie wylogowywales w mediatece, sama kiedys sie przylapalam na psianiu w twoim imieniu, ale zauwazylam to przed wyslaniem posta
MK

tomek_w

Na forum od:

Post 1 sie 06, 13:55

w przyszlym roku bede uwazniejszy w takim razie ;)

mrta

Post 1 sie 06, 17:14

Kronika super, tylko rzeczywiście przydałoby się więcej opinii widzów o filmach, bo nie w każdym odcinku były. No i dlaczego tak męczyliście pana Holcmana? ;-) Oprócz RG i Joanny Łapińskiej w "co do kinka" był tylko on, a ja na przykład chciałabym poznać rekomendacje pana Jakuba czy pana Krzysztofa. :-)
Sugestia na przyszłość: jak wiecie, że nie wyrabiacie się na 22, to nie reklamujcie się na seansach o 19.

Filip II

Na forum od:
17 cze 06, 19:59

Post 1 sie 06, 17:17

Sugestia na przyszłość puszczajcie ENH TV po seansie, a najlepiej niech nie wchodzi do sali kinowej. Mediateka, Capitol, wsadzić jeszcze jakiś ekran do Heliosa... Nie wyrobiłem się przez was na autobus :P

MagdaWtr

Na forum od:
14 lip 06, 19:23

Post 1 sie 06, 17:21

o, pomysl puszczania enh tv po seansach jest swietny! oglada kto chce, a przynajmniej kazdy ma szanse

Mr Brightside

Na forum od:
5 kwi 05, 18:47

Post 1 sie 06, 17:22

Mnie się enh.tv podoba. Przyznaję, że zdarza im się robić rzeczy wręcz żałosne (chórek Wrocławki czy zeszłoroczne Siedem Sekund w Klozecie), ale dla równowagi są też przebłyski geniuszu (Parodia Konteneru czy Słońca, zeszłoroczny Elektronicky Mordulec). Uważam, że jest lepiej niż gorzej. Nawet kupiłem DVD z ENH 2005. Jak ktoś nie chce, niech nie ogląda, zwykle kronika to tylko 5 minut przed seansem, da się spokojnie wytrzymać. Chociaż pomysł na przesunięcie telewizji na "po" nie jest bez sensu, obawiam się, że wybijałby z nastroju (Skoro robią to krótkometrażówki na filmach Vardy, to co będzie z wygłupami studentów??). Ja się cieszę że jest coś takiego. Jest coraz lepiej i mam nadzieję, że tendencja utrzyma się.
Have no fear! Jerry's here!

Pacon

Na forum od:
25 lis 05, 15:51

Post 1 sie 06, 18:18

co do "na co do kinka" i polecen pana Holcmana to mialam poważne wątpliwości... widzialam co prawda tylko 2 kroniki ale filmy, ktore polecil troche mnie przerazily, bo niestety wszystkie mialam okazje zobaczyc. wolalabym zeby bylo wieksze urozmaicenie osob polecajacych, bo wiadomo - gusta sa rozne - i ciezko zeby filmy wybrane przez jedna osobe trafily do wszystkich ;)

filip

Na forum od:
18 sty 06, 21:17

Post 1 sie 06, 18:41

martes napisał(a):
a odcinki mozna sciagnac tu http://stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=32678

Czy tylko ja mam trudności z odtworzeniem tych plików? Uprzedzając pytanie, mam zaktualizowaną wersję Qiuck Time Playera, nie wiem czemu tak :/

tomek_w

Na forum od:

Post 1 sie 06, 19:05

mi sie tez nie udalo odtworzyc, ale moze to i lepiej w sumie hehe.

peter

Na forum od:
23 sty 05, 23:21

Post 2 sie 06, 0:25

mój faworyt tegorocznej telewizyjnej kroniki to - co pan pani sądzi o parach heteroseksualnych

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 2 sie 06, 0:30

ja również parom heteroseksualnym mówię stanowcze NIE :) heh
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

soffika-zoe

Na forum od:
6 sie 05, 1:34

Post 2 sie 06, 14:16

myśle ze enh.tv sie rozwija:) jest milym dopelnieniem festiwalu, tworzy atmosfere, daje szanse by sie pośmiac lub ponarzekac- dla tych co wolą. choc zawsze mozna zrobic cos lepiej, to mnie sie podoba i uwazam ze jest nieodłącznym elementem festiwalu i nie chcialabym , aby jej zabraklo. ale faktycznie obejzec w tym roku bylo ciezko. kupilam wydanie z 2005 i ogladajac te "głupotki" niezle sie usmialam i przenioslam do cieszyna. mam nadzieje, ze tegoroczne odcinki beda szybko dostepne. ze strony stopklatki w ogole nie moge ich sciagnac!
enhtiwi- tak dalej!
I still haven't found what I'm looking for

mrta

Post 2 sie 06, 18:21

Dlaczego plik nie chce mi się otworzyć?

Wtr

Post 3 sie 06, 13:50

brak odpowiedzi :( mi tez nie chce

Querelle

Na forum od:
24 gru 04, 4:26

Post 3 sie 06, 17:34

U mnie działa bez problemu (Windows Media Player).

mrta

Post 3 sie 06, 18:17

?? Jakim cudem? U mnie nic.

Yellowe

Na forum od:
18 mar 05, 17:24

Post 3 sie 06, 19:24

martes napisał(a):mam natomiast pytanie co do 'na co do kinka' - czy jestescie zainteresowani tym programem? ile on wam daje? czy prowadzacy - tym razem szymon holcman - faktycznie jest w stanie zainteresowac was jakims filmem?

Ja jestem bardzo zainteresowany, ale moze nie tylko w osobie Pana Szymona. Gust ma specyficzny, o czym zdążyłem (nie tylko ja) się przekonać. Ciekaw jestem "poleceń kulturalnych" innych organizatorów, znawców kina... Pozycja w kronice chyba najpotrzebniejsza.

Mała dygresja - Czy zachowały się gdziekolwiek odcinki z 2004?
Skoro wydano 2005, to może przyjdzie czas na wcześniejsze, jakże inne, odcinki? :).

zanek

Na forum od:
24 sty 05, 13:57

Post 5 sie 06, 15:17

Właśnie skończyłem oglądać enh.tv z tego roku. Szkoda, że dane było mi to dopiero w domu, a nie na festiwalu - koniecznie zwiększcie ilość miejsc, w których telewizja pojawi się na ekranie!
Bardzo dobra robota! Gratuluję całej ekipie. Nowe Horyzonty potrzebują lekkiego dystansu do siebie i Wy go tworzycie:)
Oczywiście parom heteroseksualnym mówimy nie!

Powrót do 6. - Miłe dodatki