Bylety na fylmy nieme...

Bary, restauracje, pomysły na chwilę wolną. Księga pytań, pochwał i zażaleń.
baranek

Post 16 maja 06, 11:48

Chciałem już teraz zamówić bilety na filmy nieme z muzyką na żywo, ale są tylko dostępne po 38zł. Nie mam karnetu, ale chciałbym kupić pakiet 10+ lub 20+. Wtedy bilet wynióslby mnie 19zł. Różnica niebagatelna. W Cieszynie to by było 7 Brackich. Ale teraz nie mam takiej opcji zakupu. Zdaje mi się, że jak na miejscu zaopatrze się w ten pakiet to biletów na nieme filmy z muzyką na żywo już nie będzie. Dobrze mi się zdaje?

Żeby nie rozpoczynać nowego tematu. Mam jeszcze pytanie. Czy z pakietu 20+ mogą korzystać dwie osoby? Żeby nie stawiać sprawy tak hipotetycznie podam przykład. Jadę z dziewczyną na kilka dni, zamawiam bilety wcześniej, kupuję pakiet 20+, chodzimy na takie same filmy, czyli kupujemy każdego biletu dwie sztuki, wychodzi 10 filmów (lub więcej), wszystko jest git. Jest taka możliwość czy trzeba kupić 2x 10+?

bardzo serdecznie państwa pozdrawiam, bardzo serdecznie,
Michał

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 16 maja 06, 23:25

baranek:
Bilety w pakiecie 10+ i 20+ będzie można kupić od 10 lipca on-line z naszej strony internetowej. Zarezerwujemy pulę biletów do sprzedaży od 10 lipca, niewielką, ale to zawsze coś ;)
Zarówno bilet 10+ jak i 20+ jest imienny i może korzystać z niego wyłącznie jedna osoba, tak więc jeżeli wybierasz się na festiwal z dziewczyną powinniście zamówić bilety osobne.
Pozdrawiam serdecznie,
Monika Treichel /koordynator festiwalu/
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

mrta

Post 25 maja 06, 13:00

Żebym nie wiem ile i w co klikała to i tak w koszyku mam "0" :-( Chyba jest jakiś problem na stronie.

Pytanie: Czy bilety w koszyku traktowane są jako zarezerwowane? Czy raczej mogę być pewna że jej dostanę dopiero po zakupie? Pytam, bo jeszcze nie wiem, na ile filmów się zdecyduję, a nie chcę po 10 razy płacić za przelew.

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 25 maja 06, 14:44

Do mrta: Proszę skontaktuj się ze mną mailowo /monikat@snh.org.pl/ wówczas będę mogła sprawdzić na czym polega Twój problem. Cały czas napływają zamówienia od innych osób, ja również przed chwilą złożyłam zamówienie testowe i wszystko jest ok ;)
Bilety są Twoje dopiero wtedy gdy za nie zapłacisz. Rezerwacje na bilety uruchomimy od 10 lipca.
Pozdrawiam serdecznie, Monika Treichel, koordynator festiwalu
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

mrta

Post 5 cze 06, 16:45

Przypuszczam, że mój problem polega na tym, że korzystam z komputera na uczelni... Spróbuje innymi kanałami.
PS. Dziękuję za szybką odpowiedź.

olala

Post 27 cze 06, 12:16

Jak już przy temacie niemych filmów to zastanawiam się, czy skoro na zwykle bilety jest zniżka z kartą Mediateki, to może na nieme też? Byłoby miło...

Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej