Łabędzie, reż. Hugo Vieira da Silva

Filmy 11. NH - wypowiedz się!
krzychh

Na forum od:
4 sty 11, 23:36

Post 31 lip 11, 16:38

UWAGA
Osoba która była dziś (niedziela) na filmie "Łabędzie" w sali HELIOS nr 7 o 13.15 i wzięła przez pomyłkę nie swój plecak(festiwalowy) zostawiony przy wejściu do sali proszona jest o kontakt na nr 794 092 523. Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Krzysztof Will

yo man

Na forum od:
31 lip 11, 17:44

Post 31 lip 11, 17:59

życzę powodzenia.
a co do "swans" - jestem bardzo ciekawa waszych opinii. takich na gorąco, tych, co właśnie obejrzeli, na nowych.

poughkeepsie

Na forum od:
31 lip 08, 9:26

Post 31 lip 11, 20:05

to był jeden z trzech ostatnich filmów jakie widziałam w tym roku i łaska boska. Miałam ochotę napić się wódki po wyjściu, esencja wszystkich złych, bardzo złych filmów jakie widziałam. Bardzo dużo ludzi z tego wyszło i wcale mnie to nie dziwi. Baba z fiutem i prawie seks z własną matką wsadzone nie wiadomo po co, nic nie wnoszące jakby reżyser nie miał pomysłu, więc odciągnął uwagę od treści. Gdyby nie te niesmaczne wstawki według mnie byłby to całkiem niezły film o komunikacji międzyludzkiej.

okon

Na forum od:
31 sty 05, 22:00

Post 2 sie 11, 10:24

Te sceny akurat wiele wnoszą do tego filmu i stanowią integralną część jego treści.

Neda

Na forum od:
18 gru 09, 0:57

Post 3 sie 11, 0:40

okon napisał(a):Te sceny akurat wiele wnoszą do tego filmu i stanowią integralną część jego treści.

Dokładnie! Tym bardziej, że korespondują z tytułem tego filmu - mrocznego, cielesnego i pełnego alienacji.

Powrót do Każdy ma swoje kino