Prawdziwy koniec zimnej wojny, reż. Jerzy Śladkowski

Filmy 11. NH - wypowiedz się!
jansen

Post 28 lip 11, 13:27

Miałem okazję być na premierze tego filmu w Warszawie. Reżyser, Jerzy Śladkowski nawet przy tak trudnym temacie pokazał swoją klasę. Mimo, że w filmie występuje wielu polityków, to nie jest nudno. Reżyser w lekkiej formie skupia się na emocjach. Film daje do myślenia. Polecam!

~documaniak

Post 28 lip 11, 13:39

jak to film Sladkowskiego, to musze go zobaczyc, ciekawe czy sa jeszcze bilety? przeczytalem w opisie filmu, ze muze robil Lorenc, fajnie.

evivos

Post 28 lip 11, 13:55

No ciekawa jestem jak udało się zmieścić tylu bohaterów w 50-cio paro minutowy film! USA, Polska, Rosja... Hmmm zapowiada się ciekawie.

Ray

Post 28 lip 11, 14:00

Też widziałam ten film na premierze w Warszawie i przyznam, że byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Tematyka filmu niezbyt mnie interesuje, ale tu wszystko podane jest w lekkiej i bardzo dowcipnej formie - czasem ogląda się to jak sensację! :) Bałam się, że będzie nudno, ale Śladkowski to klasa sama w sobie i nudno nie jest nawet przez minutę.

Janek

Post 29 lip 11, 10:28

Wielka polityka! Niezły film, polecam. Ciekawa perspektywa ...

marcia

Post 29 lip 11, 10:43

to moze byc dobry film, slyszalam o nim juz wczesniej, przyjecie do nato to byl jednak przelom, jutro sie wybieram

Powrót do Każdy ma swoje kino