Witajcie w Nowym Roku,
Większość z Was stwierdziła, że forum nie jest najlepszym miejscem komunikacji, dlatego otworzyliśmy na Facebooku stronę Horyzontów Filmowych. Muszę Was jednak na nią zaprosić. Mam prośbę, wejdźcie na naszą stronę FB (
http://www.facebook.com/#!/pages/Horyzo ... 5033307912) i wyślijcie do administartora (czyli do mnie) wiadomość, żeby Was dodać. Umówmy się, że wszyscy zrobimy to do pt 6.01, tak żebym wiedziała, że forum nie funkcjonuje od 6.01 już jako nasza oficjalna strona do komunikacji.
Teraz sprawy organizacyjne:
TERMINY WARSZTATÓW:
5.01 o godz. 14:00
warsztaty z pisania i prowadzenia wywiadu (prowadzenie Roman Walczak – ArtRock)
UWAGA!!! Warsztaty otwarte są dla wszystkich nie tylko dla grupy, która zajmuje się wywiadami. Poprosiłabym wszystkich chętnych o mailowe potwierdzenie przybycia do 4.01.
Warsztaty odbędą się w siedzibie Stowarzyszenia Nowe Horyzonty na Zamenhofa 1 (niedaleko kina Muranów, za Komendą Stołeczną Policji). W kinie spotykamy się o 13:45 i możemy wspólnie iść do SNH.
9.01 o godz. 14:00
Warsztaty krytyczno-analityczne dotyczące przesłanych przez Was tekstów (prowadzenie Marta Brzezińska – UW, filmweb)
UWAGA!!! Warsztaty otwarte są dla wszystkich nie tylko dla grupy, która zajmuje się recenzjami, tekstami ogólnymi i wydarzeniami. Poprosiłabym wszystkich chętnych o mailowe potwierdzenie przybycia do 4.01.
Warsztaty odbędą się w siedzibie Stowarzyszenia Nowe Horyzonty na Zamenhofa 1 (niedaleko kina Muranów, za Komendą Stołeczną Policji). W kinie spotykamy się o 13:45 i możemy wspólnie iść do SNH.
Przypominam:
GRUPA WYWIADOWCZA – do dzisiaj do 24:00 czekamy na pytania od Was
PISZĄCY RECENZJE, TEKSTY OGÓLNE, PISZĄCY O WYDARZENIACH – na Wasze teksty czekamy do 5.01 do 24:00.
Pamiętajcie, proszę, o tych terminach, a warsztaty będą fajniejsze i wszyscy więcej się nauczymy!
Podpisujcie też swoje teksty imieniem i nazwiskiem w nazwie pliku. Ja przesyłam później Wasze teksty prowadzącym warsztaty.
Pamiętajcie o FB!!!
Pozdrawiam i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)
karolina