Grupa "wywiadowcza"

Forum największego projektu edukacji filmowej w Polsce.
qbisses

Na forum od:
12 gru 11, 14:14

Post 13 gru 11, 22:20

Hej, zaczynam nowy wątek, żeby było nam łatwiej się poruszać. To może, wstępnie napiszcie, kto w jakim wywiadzie chciałby uczestniczyć i zobaczymy co da się zrobić.

Kuba

Adam Biedulski

Na forum od:
12 gru 11, 18:01

Post 14 gru 11, 8:26

Jak pisałem, piszę się na wywiad z Panią Herman. Z tym, że jeśli ten wywiad również odbędzie się 12 stycznia, niestety nie mogę.
Adam B.

qbisses

Na forum od:

Post 14 gru 11, 12:10

Hej

No to już wszystko wiem, więc może po kolei napiszę jaki mamy plan na styczeń:

* 2 styczeń - wysyłacie propozycje pytań do naszych rozmówców, wszyscy piszą do wszystkich, żeby na warszatach z panem Romanem było nad czym pracować.
* 5 styczeń - między 14 - 16 warsztaty. spotykamy się w kawiarni kina Muranów (jeśli coś się zmieni, będę informował) i mamy zajęcia z Romanem Walczakiem z ArtRock'a
* 9 styczeń - między 14 - 16. Wywiad z Katarzyną Herman.
* 12 styczeń - między 15 - 17. Wywiad z Bartoszem Konopką i Michałem Ogórkiem.

Przemyślcie wszelkie zagadnienia techniczne, nie wiem może prawne, o które chcielibyście zapytać Romana, może będzie znał na nie odpowiedzi.

Kuba

qbisses

Na forum od:

Post 14 gru 11, 12:22

A, i jeszcze jedno. Napiszcie wtępnie kto chce pracować przy którym wywiadzie (można przy obu).

qbisses

Na forum od:

Post 3 sty 12, 13:24

Witajcie

Niestety dostaliśmy od was bardzo niewiele pytań. Jeżeli ktoś z was ma, a zapomniał napisać, wyślijcie proszę jak najszybciej.

Kuba

qbisses

Na forum od:

Post 12 sty 12, 19:27

Hej.

No to po wywiadach. Wszystkim wywiadującym serdecznie gratuluję! Odwaliliście kawał dobrej roboty. Będzie co czytać.

Kuba

Powrót do Nowe Horyzonty Edukacji Filmowej