17 zł - pojedynczy bilet,
16 zł - pojedynczy bilet w pakiecie "5+",
15 zł - pojedynczy bilet w pakiecie "10+".

Seblon napisał(a):
Sprzedaż biletów w Dolnośląskim Centrum Filmowym (dawne kino Warszawa, ul. Piłsudskiego 64a): od 10.11.2011 (w godz. 12.00 - 20.00).
aszeffel napisał(a):o ile wiem, to bardzo kosztowna sprawa, a dwulatek ma jeszcze niewystarczające na wszystko kieszonkowe
aszeffel napisał(a):Krzyśku, przesłałam Twoje pytanie osobie odpowiedzialnej za bilety, dziś będzie odpowiedź
krzysiek.d77 napisał(a):A co z drukowaniem biletów, że pozwolę sobie ponowić pytanie ?
kasiad napisał(a):krzysiek.d77 napisał(a):A co z drukowaniem biletów, że pozwolę sobie ponowić pytanie ?
Na American Film Festival nie ma możliwości drukowania biletów w domu. Opłacone bilety można jedynie odbierać w wyznaczonych kasach kina Helios od 15 listopada, w godzinach 9:00 -21:00.
fosforeski napisał(a):Dlaczego nigdzie nie ma informacji o sposobie rezerwacji biletów dla karnetowiczów?
fosforeski napisał(a):Odbiera się wyłącznie osobiście? Z góry na cały festiwal czy na ten sam dzień czy na dzień do przodu?
krzysiek.d77 napisał(a):Ale chyba nie jest żadnym problemem, że odbiorę bilety rano 16/11 bezpośrednio przed swoim pierwszym seansem na który zamówiłem i opłaciłem bilet.
Szlomo napisał(a):Czy dobrze rozumiem, że karnetowicze (np. z karnetem 10+) muszą stawić się codziennie o 9 rano i stać w kolejce po odbiór biletów na filmy dzień później??
aszeffel napisał(a):bardzo prosimy obsługę kas, wydających bezpłatne wejściówki karnetowiczom, o to, żeby pracowała w pełnym składzie od godz. 9.00 (a nie 9.30 jak dzisiaj)
bardzo prosimy karnetowiczów, odbierających bezpłatne wejściówki, o to, żeby przy kasie mieli już wybrane tytuły filmów, na które chcą je odebrać
wdzięczni
Powrót do I kowbojki mogą marzyć