Cisza na forum

Wasze propozycje. Zapowiedzi programowe. Sprawy organizacyjne.
michuk

Na forum od:
30 lip 06, 0:25

Post 16 lis 11, 10:25

Ej no nie bądźcie tacy, napiszcie jak jest na AFF! Nie dość, że mnie tu nie ma, co jest już samo w sobie wkurzające, to jeszcze pustka na forum...

psubrat

Na forum od:
30 cze 05, 15:47

Post 16 lis 11, 20:51

Jakiś kolega niecierpliwy jest...
"let's just imitate the real, until we find a better one..."

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 16 lis 11, 21:26

a właśnie, Michuk, apropos Twojego ulubionego lasu to przecież tu "Zalesieni", zamierzam zobaczyć

michuk

Na forum od:

Post 16 lis 11, 23:38

aszeffel napisał(a):a właśnie, Michuk, apropos Twojego ulubionego lasu to przecież tu "Zalesieni", zamierzam zobaczyć

Czekam niecierpliwie na relację w takim razie! Ech, zazdroszczę Wam tego AFF...

liverpoolski

Na forum od:
30 lip 07, 19:02

Post 17 lis 11, 14:02

michuk napisał(a):Ej no nie bądźcie tacy, napiszcie jak jest na AFF! Nie dość, że mnie tu nie ma, co jest już samo w sobie wkurzające, to jeszcze pustka na forum...

Cisza na forum, bo i ludzi znacznie mniej. Sale w połowie świecą pustkami (za wyjątkiem gali otwarcia), ale zakładam, że w weekend pracująca brać filmowa z innych miast się pojawi więc będzie i głośniej i weselej ;)

Basik90

Na forum od:
23 kwi 08, 5:32

Post 17 lis 11, 16:24

No właśnie ja teraz obejrzałam sobie zdjęcia AFF na facebooku i kurcze tak mi też żal,że w tym roku mnie tam nie ma... ale no za daleko jestem i mimo,że na pocieszenie dostałam niespodziewanie inny festiwal filmowy w tych samych dniach (właśnie wróciłam z filmów) to jednak to nie to samo, brakuje mi Wrocławia, Heliosa, a nawet tych reklam i melodyjki AFF przed każdym filmem :)

A w tym roku plakat jest świetny! Torebki takie jak w tamtym roku? Zwykłe czarne, tylko,że z ciężarówką?
Don't BUT me! I hate people who BUT me!

http://www.whereisbasia.blogspot.com - Zapraszam, jeśli masz ochotę poczytać o tym jak mi się żyje na drugim końcu świata.

wks

Na forum od:
1 lut 09, 16:38

Post 17 lis 11, 17:35

liverpoolski napisał(a):Cisza na forum, bo i ludzi znacznie mniej. Sale w połowie świecą pustkami (za wyjątkiem gali otwarcia)

Na wczorajszym pokazie filmu Joe Swanberga "Autoerotyzm" sala była napchana po brzegi. Może tytuł zrobił najlepszą reklamę, gdyż z 5 znanych mi filmów Swanberga ten uważam za najsłabszy, a było w nim więcej autoironii niż autoerotyzmu ("Całowanie w usta" był znacznie bardziej autoerotyczny w prezentowanych scenach). PR jest ważniejszy od jakości.

miecznik

Na forum od:
10 mar 08, 13:41

Post 17 lis 11, 19:56

Basik90 napisał(a):Torebki takie jak w tamtym roku? Zwykłe czarne, tylko,że z ciężarówką?

Także czarne jak rok temu, ale nieco większe i z mocniejszymi uszami, materiał grubszy. Do torby dodano mnóstwo ulotek, krówkę od Skrivanka, plastikowy długopis AFF oraz stylowe magnesy na lodówkę z Marliyn i Audrey od Mastercarda.

A na AFF sale są zajęte w 1/3, może w weekend będzie więcej. Braw na koniec seansu praktycznie nie ma, sporadycznie 3-4 osoby potrą dłonie przez 5 sekund i to wszystko. Czasem jestem jedynym widzem, który próbuje klaszczeć ... :(

Z karnetem na wszystko mogę wejść, nawet są bilety do odbioru tuż przed seansem, więc niekoniecznie trzeba być w Heliosie już o 9:00, aby odebrać na dzień następny.

Na ścianie Hyde-Parku duże emocje wzbudza Joe Swanberg. Wisi także klepsydra dla Hanki Mostkowiak :)

chinaski

Na forum od:
24 sie 06, 7:06

Post 17 lis 11, 20:22

To błąd. Powinno być Mostowiak:-)

liverpoolski

Na forum od:
30 lip 07, 19:02

Post 17 lis 11, 22:40

wks napisał(a):
liverpoolski napisał(a):Cisza na forum, bo i ludzi znacznie mniej. Sale w połowie świecą pustkami (za wyjątkiem gali otwarcia)

Na wczorajszym pokazie filmu Joe Swanberga "Autoerotyzm" sala była napchana po brzegi. Może tytuł zrobił najlepszą reklamę, gdyż z 5 znanych mi filmów Swanberga ten uważam za najsłabszy, a było w nim więcej autoironii niż autoerotyzmu ("Całowanie w usta" był znacznie bardziej autoerotyczny w prezentowanych scenach). PR jest ważniejszy od jakości.

Dzisiaj zaś stwierdzam, że ludzi przybywa. Wczoraj oglądałem w sali nr 1 (czyli tej dużej) Nową Ziemię i było połowę wolnych miejsc, dzisiaj byłem w tej sali na Przyszłości i już było 2/3 zajętych miejsc, więc zakładam, że im bliżej weekendu tym więcej nas w Heliosie.

A bezproblemowość w zdobyciu biletów na jakikolwiek film w porównaniu z NH jest wręcz nieprzyzwoita ;) Tfu, tfu...nie zapeszam :)

ayya

Na forum od:
27 lip 09, 10:52

Post 17 lis 11, 23:15

Na pewno więcej ludzi wypowiadałoby się na forum, gdyby w heliosie było wifi!

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 17 lis 11, 23:52

liverpoolski napisał(a): Wczoraj oglądałem w sali nr 1 (czyli tej dużej) Nową Ziemię i było połowę wolnych miejsc, dzisiaj byłem w tej sali na Przyszłości i już było 2/3 zajętych miejsc, więc zakładam, że im bliżej weekendu tym więcej nas w Heliosie.

Na Niebiańskiej Ziemi było dzisiaj o 12:30 może 50 osób w sali 1 więc bez przesady, różnie bywa, film warty obejrzenia i zapamiętania...

michuk

Na forum od:

Post 19 lis 11, 21:26

ayya napisał(a):Na pewno więcej ludzi wypowiadałoby się na forum, gdyby w heliosie było wifi!

W erze telefonów z 3G chyba to już nie tak duży problem jak kiedyś. Zakładam, że jeśli ktoś nie ma smartfona z netem to i tak by nie klepał na forum na laptopie przykładowo, jeśli było by wifi.

m4ro

Na forum od:
27 lip 10, 0:33

Post 23 lis 11, 2:10

miecznik napisał(a):A na AFF sale są zajęte w 1/3, może w weekend będzie więcej.

W zeszłym roku wydaję mi się że więcej razy były pełne sale. W tym roku tylko na Czarnym koniu na otwarciu i na Autoerotyzmie widziałem pełne.

miecznik napisał(a):Z karnetem na wszystko mogę wejść, nawet są bilety do odbioru tuż przed seansem, więc niekoniecznie trzeba być w Heliosie już o 9:00, aby odebrać na dzień następny.

Fakt. A ja i tak przychodziłem na 9:00 z obawy że później nie dostanę wejściówek na to co chcę ;) Może niepotrzebnie, lepiej było się wyspać.
Wszystko, co się wydarzyło, zostało sfilmowane. A jeśli zostało sfilmowane, znaczy, że to prawda.

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 27 lis 11, 16:52

Były pełne sale na Restless oraz Z dystansu, co pokazuje gusta publiczności. Gdyby to był festiwal Nowe Horyzonty na żaden z nich bym się nie wybrał.

Powrót do I kowbojki mogą marzyć