michuk napisał(a):Ej no nie bądźcie tacy, napiszcie jak jest na AFF! Nie dość, że mnie tu nie ma, co jest już samo w sobie wkurzające, to jeszcze pustka na forum...
liverpoolski napisał(a):Cisza na forum, bo i ludzi znacznie mniej. Sale w połowie świecą pustkami (za wyjątkiem gali otwarcia)
Basik90 napisał(a):Torebki takie jak w tamtym roku? Zwykłe czarne, tylko,że z ciężarówką?
wks napisał(a):liverpoolski napisał(a):Cisza na forum, bo i ludzi znacznie mniej. Sale w połowie świecą pustkami (za wyjątkiem gali otwarcia)
Na wczorajszym pokazie filmu Joe Swanberga "Autoerotyzm" sala była napchana po brzegi. Może tytuł zrobił najlepszą reklamę, gdyż z 5 znanych mi filmów Swanberga ten uważam za najsłabszy, a było w nim więcej autoironii niż autoerotyzmu ("Całowanie w usta" był znacznie bardziej autoerotyczny w prezentowanych scenach). PR jest ważniejszy od jakości.
liverpoolski napisał(a): Wczoraj oglądałem w sali nr 1 (czyli tej dużej) Nową Ziemię i było połowę wolnych miejsc, dzisiaj byłem w tej sali na Przyszłości i już było 2/3 zajętych miejsc, więc zakładam, że im bliżej weekendu tym więcej nas w Heliosie.
ayya napisał(a):Na pewno więcej ludzi wypowiadałoby się na forum, gdyby w heliosie było wifi!
miecznik napisał(a):A na AFF sale są zajęte w 1/3, może w weekend będzie więcej.
miecznik napisał(a):Z karnetem na wszystko mogę wejść, nawet są bilety do odbioru tuż przed seansem, więc niekoniecznie trzeba być w Heliosie już o 9:00, aby odebrać na dzień następny.
Powrót do I kowbojki mogą marzyć