Scott Pilgrim kontra świat, reż. Edgar Wright

Filmy 1. AFF - wypowiedz się! Program Festiwalu. Imprezy towarzyszące.
miecznik

Na forum od:
10 mar 08, 13:41

Post 26 paź 10, 8:45

Maksymalne stężenie popcornu! Wchodzimy na wyższy poziom wtajemniczenia do krainy popkultury. Znajdujemy się o całe piętro wyżej niż szalone kino Bollywoodzkie i zwariowane kopniaki Jackie Chana. Film kultowy dla pokolenia dzieci ADHD wychowanych już na 100 kanałach TV kablowej, YOUtubie, konsolach do gier, komiksach ...

Jeżeli czujesz różnicę między basem z "Final Fantasy 2", a basem z "Final Fantasy 5", to jest to pozycja obowiązkowa.

Game-padowy orgazm, aż do wytryśnięcia FULL COINÓW i MEGA POINTSÓW.

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 28 paź 10, 16:27

Moje pokolenie jest nieco starsze a mimo tego świetnie bawiłem się na Pilgrimie. Trudno tutaj dyskutować na temat tego, że film śmierdzi popcornem na kilometr i jest popkulturowym wariactwem. Trzeba jednak oddać sprawiedliwość jeśli idzie o wykorzystanie konwencji gier wideo i komiksu. Znam komiks i zaręczam, że został świetnie przeniesiony na ekran. To wizualne tornado porwie wszystkich, którzy będą mieli tylko odrobinę chęci by się zabawić.

BTW My Pee Bar is empty just right... now :D.

PS W Final Fantasy 2 coś takiego jak bas niemal w ogóle nie występuje :). Pozdrawiam.
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

psubrat

Na forum od:
30 cze 05, 15:47

Post 28 lis 10, 14:20

Nie rozumiem, dlaczego mnie nikt na ten film nie wyciągnął na samym festiwalu. Właśnie obejrzałem, rewelacja! I przyznaje się, że komiksu nie znam.
"let's just imitate the real, until we find a better one..."

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 28 lis 10, 14:22

psubrat napisał(a):Nie rozumiem, dlaczego mnie nikt na ten film nie wyciągnął na samym festiwalu. Właśnie obejrzałem, rewelacja! I przyznaje się, że komiksu nie znam.

Bo nie chodziłeś z nami :D.
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 29 lis 10, 11:25

psubrat napisał(a):Nie rozumiem, dlaczego mnie nikt na ten film nie wyciągnął na samym festiwalu. Właśnie obejrzałem, rewelacja! I przyznaje się, że komiksu nie znam.

Bo poszedłeś na Hair ;-)

chinaski

Na forum od:
24 sie 06, 7:06

Post 22 sty 11, 9:00

"Scott Pilgrim kontra świat" na devede od 10 lutego. Dystrybucja w Polsce Tim Film Studio.

Powrót do 1. AFF - Moje własne Idaho