Gandhi napisał(a):kupiłem sobie karnet na american film festival i nie wiem jak teraz mam załatwiać tę sprawę z wejsciówkami
Gandhi:
# Karnet upoważnia do wejścia na wszystkie pokazy filmowe (poza pokazem Rebirth of a Nation + Dj Spooky w dniu 20 października, godz. 19.00 w kinie Helios) w ramach AFF, na które wcześniej posiadacz karnetu odebrał bezpłatne wejściówki w wyznaczonych przez Organizatora kasach kina Helios. Wejściówki będą wydawane do wyczerpania puli i Organizatorzy nie gwarantują możliwości otrzymania wejściówki na każdy pokaz filmowy.
#
Odbioru wejściówek można dokonywać w godzinach otwarcia kina Helios, od godziny 9.00 dnia poprzedzającego pokaz filmowy do godziny rozpoczęcia danego pokazu filmowego. Kasy będą czynne do godziny 22.15. W dniu 19 października wejściówki będzie można odebrać od godziny 15.00.
# Właściciel karnetu może odebrać tylko jedną wejściówkę na określony pokaz filmowy o określonej godzinie w ramach swojego karnetu.
# Właściciel karnetu może odebrać tylko jedną wejściówkę na pokaz filmowy z danego bloku godzinowego w danym dniu. Jako blok godzinowy rozumiane są seanse odbywające się w odstępstwie czasowym nie większym niż 30 minut (np. 9:45, 10:00 i 10:15 - jeden blok godzinowy).
# Wejściówka jest ważna tylko z karnetem. Niemożliwy jest wstęp na seanse tylko za okazaniem wejściówki.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021