Sprzedaż biletów na seanse filmowe 1.AFF

Wrażenia pofestiwalowe. Sprawy organizacyjne.
Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 1 paź 10, 14:39

Na stronie 1. American Film Festival ruszyła sprzedaż biletów na seanse filmowe oraz wydarzenia specjalne!

Pokazy filmowe będą odbywały się w kinie HELIOS. Ceny biletów na dwa pierwsze poranne seanse będą wynosić 13 zł - pojedynczy bilet oraz 12 zł - przy zakupie 10 i więcej biletów, natomiast na popołudniowe seanse: 16 zł - pojedynczy bilet, 15 zł - przy zakupie 10 i więcej biletów.
:arrow: Więcej >>>

:arrow: Regulamin internetowej sprzedaży biletów>>>

:arrow: Sprzedaż biletów - FAQ >>>

:arrow: Informacje o karnetach i biletach >>>
Ostatnio edytowano 24 paź 10, 9:37 przez Seblon, łącznie edytowano 3 razy
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Gandhi

Na forum od:
18 paź 10, 12:59

Post 18 paź 10, 13:04

na enh zawsze miałem karnet 10+ i nie wiem na czym polega całe zamawianie wejsciówek przez internet i czy na american film festival też tak jest? czy po prostu, kto pierwszy ten lepszy przy kasie o 9.00 dnia poprzedniego? niech mi ktoś proszę wyjaśni, bo kupiłem sobie karnet na american film festival i nie wiem jak teraz mam załatwiać tę sprawę z wejsciówkami

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 19 paź 10, 0:45

Gandhi napisał(a):kupiłem sobie karnet na american film festival i nie wiem jak teraz mam załatwiać tę sprawę z wejsciówkami

Gandhi:
# Karnet upoważnia do wejścia na wszystkie pokazy filmowe (poza pokazem Rebirth of a Nation + Dj Spooky w dniu 20 października, godz. 19.00 w kinie Helios) w ramach AFF, na które wcześniej posiadacz karnetu odebrał bezpłatne wejściówki w wyznaczonych przez Organizatora kasach kina Helios. Wejściówki będą wydawane do wyczerpania puli i Organizatorzy nie gwarantują możliwości otrzymania wejściówki na każdy pokaz filmowy.
# Odbioru wejściówek można dokonywać w godzinach otwarcia kina Helios, od godziny 9.00 dnia poprzedzającego pokaz filmowy do godziny rozpoczęcia danego pokazu filmowego. Kasy będą czynne do godziny 22.15. W dniu 19 października wejściówki będzie można odebrać od godziny 15.00.
# Właściciel karnetu może odebrać tylko jedną wejściówkę na określony pokaz filmowy o określonej godzinie w ramach swojego karnetu.
# Właściciel karnetu może odebrać tylko jedną wejściówkę na pokaz filmowy z danego bloku godzinowego w danym dniu. Jako blok godzinowy rozumiane są seanse odbywające się w odstępstwie czasowym nie większym niż 30 minut (np. 9:45, 10:00 i 10:15 - jeden blok godzinowy).
# Wejściówka jest ważna tylko z karnetem. Niemożliwy jest wstęp na seanse tylko za okazaniem wejściówki.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Powrót do 1. AFF - Nieustające wakacje