Noclegi podczas AFF

Wrażenia pofestiwalowe. Sprawy organizacyjne.
poszukujący...

Post 6 wrz 10, 18:27

Witam!

Możecie mi poradzić, gdzie we Wrocławiu najtaniej można się zamelinować na czas trwania festiwalu, tak żeby móc przekimać między jednym a drugim dniem oglądania?

Pozdro!

psubrat

Na forum od:
30 cze 05, 15:47

Post 6 wrz 10, 19:02

na festiwalu nikt u Gutka nie melinuje, co najwyżej oferowane są noclegi. :-)
"let's just imitate the real, until we find a better one..."

poszukujący...

Post 6 wrz 10, 19:38

Ale ja nie chcę zamelinować u pana Gutka! Duszą towarzystwa to on nie jest. Zresztą, użyłem słowa "melina", żeby zaznaczyć, że na warunkach niespecjalnie mi zależy. Wygodne macie ławki w parku?:D

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 7 wrz 10, 7:11

ej, ale o tej porze roku to już trochę za zimno na ławkę

najtaniej nie jest czasem w Trio?

szukaj, szukaj

http://forum.mlodehoryzonty.pl/viewforum.php?f=61

Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 7 wrz 10, 9:35

Jak masz kogoś do pokoju to rzeczywiście Trio jest niezłą opcją, jedynka wychodzi już sporo drożej.
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

poszukujący...

Post 7 wrz 10, 17:15

Ooo, dzięki! Zawsze wolę noclegi z "polecenia" niż z oferty reklamowej:) Póki co, wybieram się sam, ale może jeszcze kogoś namówię, bo warto z pewnością.

sabi

Post 13 wrz 10, 13:09

Witam
Zaoferuje nocleg w czasie festiwalu w zamian za karnet
piszcie na maila arcyzacna@gmail.com

AAnd

Na forum od:
3 wrz 10, 18:11

Post 20 wrz 10, 22:45

Witam,

Szukam noclegu dla 4 osób na czas festiwalu (5 nocy, do poniedziałku). Czwarta osoba dojedzie w piątek i zostanie do niedzieli. Jeżeli będzie trzeba, to zmieścimy się na trzech łóżkach.
Proszę o kontakt pod numerem GG: 4181239

pauszm

Na forum od:
21 wrz 10, 11:41

Post 21 wrz 10, 11:44

Szukamy z przyjaciółką taniego noclegu, najlepiej blisko centrum, kina Helios, ew. okolice Placu Grunwaldzkiego, lub inne - aby można było sprawnie dojechać do kina.
Jeśli ktoś coś wie, lub sam zechce nas ugościć, proszę piszcie na priv.
Pozdrawiam
Paula

niewidzialnezuo

Post 26 wrz 10, 22:52

Witam:)

Potrzebuję noclegu dla jednej osoby na czas festiwalu. Jeżeli ktoś może coś polecić/zaoferować będę wdzięczny.

timur

Post 3 paź 10, 19:20

Wynajmiemy na czas festiwalu dwa pokoje (jeden dwuosobowy z podwójnym łóżkiem i drugi jednoosobowy) w sporym mieszkaniu na poddaszu w pobliżu centrum. Cena – 30 zł od osoby. Do Heliosa można dojechać stąd autobusem albo tramwajem lub dojść na piechotę (około 25 minut). Mieszkanie znajduje się w kamienicy przy ulicy Szczęśliwej. (zobacz na mapie http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 31714&z=15)
Zainteresowanych prosimy o kontakt na adres mailowy: tomasz.leciejewski@wp.pl

Powrót do 1. AFF - Nieustające wakacje