Możecie mi poradzić, gdzie we Wrocławiu najtaniej można się zamelinować na czas trwania festiwalu, tak żeby móc przekimać między jednym a drugim dniem oglądania?
Ale ja nie chcę zamelinować u pana Gutka! Duszą towarzystwa to on nie jest. Zresztą, użyłem słowa "melina", żeby zaznaczyć, że na warunkach niespecjalnie mi zależy. Wygodne macie ławki w parku?:D
Ooo, dzięki! Zawsze wolę noclegi z "polecenia" niż z oferty reklamowej:) Póki co, wybieram się sam, ale może jeszcze kogoś namówię, bo warto z pewnością.
Szukam noclegu dla 4 osób na czas festiwalu (5 nocy, do poniedziałku). Czwarta osoba dojedzie w piątek i zostanie do niedzieli. Jeżeli będzie trzeba, to zmieścimy się na trzech łóżkach.
Proszę o kontakt pod numerem GG: 4181239
Szukamy z przyjaciółką taniego noclegu, najlepiej blisko centrum, kina Helios, ew. okolice Placu Grunwaldzkiego, lub inne - aby można było sprawnie dojechać do kina.
Jeśli ktoś coś wie, lub sam zechce nas ugościć, proszę piszcie na priv.
Pozdrawiam
Paula
Wynajmiemy na czas festiwalu dwa pokoje (jeden dwuosobowy z podwójnym łóżkiem i drugi jednoosobowy) w sporym mieszkaniu na poddaszu w pobliżu centrum. Cena – 30 zł od osoby. Do Heliosa można dojechać stąd autobusem albo tramwajem lub dojść na piechotę (około 25 minut). Mieszkanie znajduje się w kamienicy przy ulicy Szczęśliwej. (zobacz na mapie http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 31714&z=15)
Zainteresowanych prosimy o kontakt na adres mailowy: tomasz.leciejewski@wp.pl