Badanie publiczności 10. MFF ERA NOWE HORYZONTY

Miłe dodatki, imprezy towarzyszące.
e.

Na forum od:
6 lut 05, 22:46

Post 20 lip 10, 9:10

Podczas tegorocznej edycji Festiwalu przeprowadzone zostanie badanie publiczności, którego podstawowym elementem będzie ankieta internetowa.

Wszystkich uczestników dziesiątej edycji Festiwalu – nawet tych, którzy obejrzą tylko jeden film – proszę o udział w nim poprzez wypełnienie ankiety na stronie internetowej:
http://www.ankieta-enh.3-2-1.pl
Ankieta będzie dostępna do 20 sierpnia 2010 r.
Udział w badaniu jest anonimowy.

Badanie to jest kontynuacją badań które przeprowadziłam pisząc pracę magisterską o publiczności piątej edycji Festiwalu Filmowego ERA NOWE HORYZONTY. Mam nadzieję, że dzięki Państwa współpracy dowiem się jak w ciągu tych lat zmienili się uczestnicy Festiwalu.

Życzę wielu filmowych odkryć na Festiwalu i z góry dziękuję za udział w badaniu.

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 20 lip 10, 16:19

1.Skąd dowiedziałaś/-łeś się o istnieniu Festiwalu Filmowego ERA NOWE HORYZONTY?

Hm... to pytanie jest chyba dla niektórych najtrudniejsze... Minęło już tyle lat od mojego pierwszego festiwalu ENH, że mogę tylko domniemywać... Wydaje mi się, że dowiedziałem się z "Kina", bo wówcza było to moje podstawowe źródło wiedzy o kinie...

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 21 lip 10, 8:04

5. Jakiego rodzaju kontakty utrzymujesz z osobami poznanymi na Festiwalu Filmowym ERA NOWE HORYZONTY?

Trochę wścibska ta ankieta.

julcia

Na forum od:
21 maja 10, 19:16

Post 21 lip 10, 20:31

a poza tym raczej nie do uzupelnienia teraz, jesli chcielibysmy byc prawdomowni.

e.

Na forum od:

Post 22 lip 10, 9:29

tangerine:
Sama na Festiwalu jestem po raz dziewiąty i zdaję sobie sprawę, że ludzka pamięć może być zawodna - jeśli ktoś nie jest w stanie odpowiedzieć na pewne pytania, to zawsze może być szczery i wpisać "nie pamiętam" (jeśli nie ma odpowiedniej rubryki można to zaznaczyć w którymś pytaniu otwartym - na pewno to zauważę :)).

paNMieczyslaw:
Najcenniejsze są oczywiście ankiety dokładnie wypełnione, ale jeśli ktoś uważa pewne pytania za drażliwe może je pominąć.

julcia:
Ankieta dostępna będzie do 20 sierpnia 2010 r. - liczę, że uczestnicy Festiwalu będą ją wypełniać w jego trakcie i tuż po nim mając jeszcze świeże wspomnienia :)

Życzę powodzenia w walce z upałem i z góry dziękuję za udział w badaniu

Tomassi

Na forum od:
9 sie 05, 9:07

Post 5 sie 10, 10:08

Na pewno gdzieś wpiszę 'nie pamiętam' ;)

pyt. 7 - koncerty to Mondo Cane, czy też koncerty w Arsenale?

pyt. 10. - wydatki łącznie z karnetem, biletami na koncerty kupionymi wcześniej?[/img]

e.

Na forum od:

Post 5 sie 10, 15:44

W pytaniu siódmym miałam na myśli wszystkie koncerty towarzyszące Festiwalowi :)

Wydaje mi się, że karnety i bilety to najważniejszy wydatek na Festiwalu – i nawet jeśli kupowane są z dużym wyprzedzeniem to uwzględnienie ich zakupu byłoby wskazane :)

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 5 sie 10, 21:23

Musiałem wyciagnąć z szafy wszystkie zdobycze nowo horyzontowe żeby policzyć który to festiwal i się okazało, że siódmy. Przeglądam te katalogi i widzę, że wiele filmów wciąż nie udało mi się oglądnąć. W podobnym tonie wypowiadała się niedawno eliska, myślałem, że problem z obejrzeniem wszystkiego pojawił się jakoś ostatnio, tymczasem tak było od zawsze. Nie wiem tylko czy powinno mie to pocieszać czy smucić.

e.

Na forum od:

Post 18 lip 11, 12:04

Na stronie http://ankieta-enh.3-2-1.pl wszyscy zainteresowani mają szansę zapoznać się z wynikami badań ankietowych przeprowadzonych podczas ubiegłorocznej edycji Festiwalu.
Zapraszam do lektury ;)

Powrót do 10. - Po tamtej stronie chmur