Taśma

Filmy 10. ENH - wypowiedz się!
_che_

Na forum od:
28 lip 07, 18:14

Post 28 lip 10, 23:51

Wiem że stare, wiem że już kiedyś było, ale wcześniej nie widziałem.
Bardzo ciekawie zrealizowany film, ze świetnie napisanymi dialogami, burzą emocji i psychologiczną bitwą, a to wszystko w jednym pomieszczeniu.
Polecam.

m4ro

Na forum od:
27 lip 10, 0:33

Post 29 lip 10, 0:01

Ja też w tym roku widziałem pierwszy raz. I też bardzo mi się podobał :) Wiedziałem że jak jest tylko jeden pokaz filmu to musi być dobry.

Swoją drogą, oglądał ktoś "Sympathy "? Oglądając "Taśmę" tak mi się przypomniał ten film, bo jest do niego bardzo podobny - 3 postacie i wszystko dzieje się w pokoju motelowym. Nie pamiętam już fabuły, pamiętam tylko że było trochę krwi ;).
Jak komuś podobała się "Taśma" to polecam ten film.

elfavorro

Na forum od:
8 maja 06, 15:22

Post 1 sie 10, 20:08

"Taśma" to pierwszy film, jaki obejrzałem na jakimkolwiek festiwalu filmowym, stąd mój wyjątkowy doń sentyment (kino Central w czeskim Cieszynie, anyone? :]). No i jeszcze to, że taśmę filmową założyli na lewą stronę, ale było fajnie :]
Wot's your function in loif?

angela__

Post 1 sie 10, 20:27

tak tak czeski Cieszyn... (;
az sie zdziwilam ze po takim czasie wrocili do tego filmu...

juliette

Na forum od:
22 cze 09, 14:34

Post 3 sie 10, 5:19

Ja objerzałam drugi raz - z wielka przyjemnością - świetny film!No i oprócz tego szczególnie miło wspominam ten seans, bo przyszło mi siedzieć obok faceta, który chodził mi po głowie przez cały festiwal, a do którego ostatecznie się słowem nie odezwałam, mimo ambitnych planów, że przed wyjazdem to zrobię ;-) Cóż, będę musiała nadrobić to za rok ;)

m4ro

Na forum od:
27 lip 10, 0:33

Post 7 sie 10, 1:59

juliette napisał(a):Ja objerzałam drugi raz - z wielka przyjemnością - świetny film!No i oprócz tego szczególnie miło wspominam ten seans, bo przyszło mi siedzieć obok faceta, który chodził mi po głowie przez cały festiwal, a do którego ostatecznie się słowem nie odezwałam, mimo ambitnych planów, że przed wyjazdem to zrobię ;-) Cóż, będę musiała nadrobić to za rok ;)

więcej odwagi następnym razem! ;)

juliette

Na forum od:
22 cze 09, 14:34

Post 10 sie 10, 13:41

Heh, nie wiem czy to kwestia odwagi, czy bardziej umiłowania męskiej inicjatywy ;)

Powrót do 10. - Każdy ma swoje kino