I jeszcze jedno: Od kiedy można odbierać wejściówki na zamknięcie? Czy już wiadomo?
ojustka napisał(a):Wejściówki na otwarcie "O bogach i ludziach" oraz "Wkraczając w pustkę" będą wydawane 21 i 22 lipca w Mediatece w godz od 9.00 do 20.00
Podobnie na zakończenie festiwalu na film "Tetro" wejściówki będą wydawane w dniach od 31 lipca do 1 sierpnia w godz. od 9.00 do 20.00 w Mediatece.
Dark Angel napisał(a):Thane, podejrzewam, że w tym przypadku nie trzeba się już rejestrować na zamknięcie i otwarcie, ponieważ zrobiłoby się zamieszanie i zarejestrować mogłyby się też osoby, które się na wejściówki nie załapały.
Prolka napisał(a):Michuk, nie przesadzaj. Co roku tak jest z otwarciem. A jak się nie dostanie na film otwarcia, to zostaje drugi do wyboru.
Thane napisał(a):ojustka napisał(a):Wejściówki na otwarcie "O bogach i ludziach" oraz "Wkraczając w pustkę" będą wydawane 21 i 22 lipca w Mediatece w godz od 9.00 do 20.00
Podobnie na zakończenie festiwalu na film "Tetro" wejściówki będą wydawane w dniach od 31 lipca do 1 sierpnia w godz. od 9.00 do 20.00 w Mediatece.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. I w przypadku otwarcia również jest tak, że dzień wcześniej (od 20 lipca 9:00) będzie trzeba sobie zrobić rezerwację przez internet?
Proszę jeszcze o odpowiedzieć na moje kolejne pytanie, które zadałem w tym temacie:
http://forum.mlodehoryzonty.pl/viewtopic ... 8&start=50
Pozdrawiam.
t.w. napisał(a):"wejściówki będą wydawane" - czy to oznacza, że karnetowicze mają bezpłatny wstęp na otwarcie i zakończenie festiwalu
_che_ napisał(a):Chciałbym wyjaśnić pewną nieścisłość, tak na przyszłość. Jak to jest możliwe że wszędzie gdzie czytam na tym forum odnośnie terminów wydawania wejściówek na zakończenie jest podany 31 lipca - 1 sierpnia a w Mediatece wejściówki wydawano od 30 lipca? Wprawdzie z wejściem na seans nie miałem problemu ale zastanawia mnie skąd wzieły sie te róznice. Początkowo nawet panie pisały na karnetach "na seans" -> takiej hecy to jeszcze nie było. :-O
Powrót do 10. - Czas, który pozostał