P. napisał(a):A kwestia mniejszego czy większego zaintersowania chyba w tym wypadku nie określa terminu płatności.
P. napisał(a):A co z opcją płatności przy osobistym odbiorze, przy tych enigmatycznych 48 godzinach?
nanae napisał(a):Ja może nie jestem jakoś szczególnie kompetentna, ale ten punkt regulaminu rozumiem tak:
1) od rezrerwacji masz 48 godzin na wpłatę
2) fragment mówiący: "ale nie później niż do godziny 21:00 dnia poprzedzającego.." dotyczy sytuacji, gdybyś zamawiał na przykład dwa czy półtora dnia przed koncertem i oni wtedy zastrzegają, że nie masz już tych 48 godzin, bo musi być wpłata przed 21:00 na dzień przed wydarzeniem.
funia napisał(a):w porządku, ale wydaje mi się, że informacja o tych 48 godzinach pojawiła się troszkę później. na początku zamawiania biletów na Modo Cane jeszcze jej nie było. i stąd moje pytanie: co jeżeli zapłaciłam już po upływie wyznaczonego terminu? w zakładce "moje zamówienia" nie było ono anulowane. wpłaty dokonałam w banku, w ubiegły piątek i do tej pory nie mam potwierdzenia. czy zaczekać jeszcze dwa dni czy lepiej napisać maila w tej sprawie, jeżeli tak to do kogo?
z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Thane napisał(a):Ja właśnie nie, bo mam złe doświadczenia. Ale czy ktoś kompetentny może powiedzieć czy w takim razie mogę tak zrobić, że zapłacę dopiero po przyjeździe na festiwal (a konkretniej w momencie odbioru karnetu, w pierwszym możliwym terminie)? Czy już raczej powinienem anulować obie rezerwacje i spróbować zamówić ponownie?
Powrót do 10. - Czas, który pozostał