Pytania o bilety

Przestrzeń miasta - przestrzeń festiwalu. Bilety, karnety i inne sprawy.
lipton

Post 2 lip 10, 19:42

Witam,
Zakładam ów temat ponieważ na stronie niestety nie znalazłem satysfakcjonujących mnie informacji związanych z biletami pojeydynczymi..

Od 8 lipca zacznie się możliwość rezerwacji on-line na pojedyncze filmy. Następnie moje pytania brzmią:
Czy sprzedaż biletu będzie odbywać się wraz z jednoczesną rezerwacją konkretnego fotela na sali kinowej czy tak jak to było rok temu, że każdy siada gdzie chce?
Czy mam gwarancję że zakupiony bilet upowazni mnie do wejścia na salę kinową, czy jest taka możliwość że poprostu może zabraknąć miejsc?
I ostatnie pytanie: dot. ceny biletów. Czy będzie bilet ulgowy i ile będzie kosztował a ile normalny?

Pozdrawiam wszystkich

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 2 lip 10, 22:25

Jeśli idzie o ceny to nie wiem.

Wiem za to że bilety nie są numerowane i że bilet gwarantuje PEWNE wejście na salę.
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 3 lip 10, 11:34

ojustka napisał(a):Pojedyncze bilety będą kosztować 16 zł, z karnetem 10+ jeden bilet będzie kosztować 15 zł i 14 zł z karnetem 20+
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

ojustka
NH-Kreator

Na forum od:
13 lip 09, 20:03

Post 5 lip 10, 18:19

lipton napisał(a):Witam,
Zakładam ów temat ponieważ na stronie niestety nie znalazłem satysfakcjonujących mnie informacji związanych z biletami pojeydynczymi..

Od 8 lipca zacznie się możliwość rezerwacji on-line na pojedyncze filmy. Następnie moje pytania brzmią:
Czy sprzedaż biletu będzie odbywać się wraz z jednoczesną rezerwacją konkretnego fotela na sali kinowej czy tak jak to było rok temu, że każdy siada gdzie chce?
Czy mam gwarancję że zakupiony bilet upowazni mnie do wejścia na salę kinową, czy jest taka możliwość że poprostu może zabraknąć miejsc?
I ostatnie pytanie: dot. ceny biletów. Czy będzie bilet ulgowy i ile będzie kosztował a ile normalny?

Pozdrawiam wszystkich

Thane już właściwie udzielił odpowiedzi ale powtórze;)
bilet gwarantuje wejście na sale, miejsca są nienumerowane
bilet pojedynczy 16 zł
bilet z karnetem 10+ 15 zł
bilet z karnetem 20+ 14 zł

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 6 lip 10, 9:37

Bilet nie gwarantuje wejścia na salę jeśli się spóźnisz ;)
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

jagoodeck

Post 23 lip 10, 9:40

Czy platnosc za rezerwacje do 21 dnia poprzedniego zaklada, ze te pieniadze maja dostrzec do 21 na konto, czy tez wystarczy, jezeli ja je przed 21 wysle?
Pozdrawiam,
Agata Lazor

martaz

Post 24 lip 10, 18:46

czy składając dwa zamowienia 4 bilety +7 biletów kwalifikuje sie na karnet 10+ -czy wogole ten karnet musze kupić wszesniej by potem po niższej cenie zamawiać bilety?? bo niejasno to trochę jest opisane..

julcia

Na forum od:
21 maja 10, 19:16

Post 25 lip 10, 10:14

karnet 10+ dostajesz automatycznie, zamawiając 10 lub więcej biletów, ale każdy z tych biletów musi być na iinny blok godzinowy danego dnia. Jeśli więc Twoje zamówienie to np. 7 biletów dla Ciebie samej i 4 dodatkowo dla kogoś innego, kto by Ci towarzyszył na tych projekcjach - niestety nie załapujesz się na karnet 10+.

Powrót do 10. - Czas, który pozostał