Z tego co widzę w indeksie tytułów nie wyświetlają się filmy z 22 lipca. Proszę o poprawkę

cze67 napisał(a):Eliska - ja wolałem jak program był dodawany do Wyborczej dwa, trzy tygodnie przed festiwalem. Może w tym roku też tak będzie?
Thane napisał(a):Pytanie odnośnie godziny seansu:
Dzień 24 lipca, drugi seans dnia (według indeksu filmów) - ostatni film (na samym dole) to "Wkraczając w pustkę" i wszystko by było dobrze, tylko godzina się nie zgadza (?). Film rozpoczyna się o 15:15. Czy aby nie powinno tam być godziny 13:15? Pierwszy film tego dnia zaczyna się o 9:45 i trwa 95 minut (również Helios 1), więc spokojnie można puścić ten film o 13:15, prawda (lub nawet wcześniej by uczestnicy po zakończonym seansie mieli większy wybór filmów w obrębie Heliosa)? Bardzo proszę o sprawdzenie i słówko komentarza.
nie wiem czy tylko u mnie ,ale znow sie nie wyswietla 22 ..wczoraj jeszcze był
i faktycznie przydal by sie juz pdf
Dzień 24 lipca, drugi seans dnia (według indeksu filmów) - ostatni film (na samym dole) to "Wkraczając w pustkę" i wszystko by było dobrze, tylko godzina się nie zgadza (?).
Strator napisał(a):Dzień 24 lipca, drugi seans dnia (według indeksu filmów) - ostatni film (na samym dole) to "Wkraczając w pustkę" i wszystko by było dobrze, tylko godzina się nie zgadza (?).
Się zgadza. Tylko godzina nietypowa i wchodzi w blok godzinowy 12:45. Może lepiej go umieścić w następnym bloku godzinowym, tzn. następny blok przesunąć z 15:45 na 15:15, sam nie wiem. Przypadek pojedynczy, nietypowy.
eliska napisał(a):fajnie ,bo przypuszczam ze wydrukowanie ulatwi dalsze opracowywanie programu -mam ometkowane ,a teraz trzeba by bylo wybrac te ,na ktore napewno i w jakim terminie..
Prolka napisał(a):Zniknęły mi metki w programie (chodzi mi o filmy, na które już się zdecydowałam o konkretnej godzinie, nie o same kolory).
Wczoraj ustaliłam sobie program, dzisiaj widzę, że wszystko zresetowane. Dobrze, że zapisałam sobie na kartce wybrane filmy, bo bym była bardzo zła.