matko jaki obciach

Imprezy towarzyszące. Festiwalowe dodatki.
baska

Post 27 lip 09, 16:52

Era Nowe Horyzonty - festiwal który ma mieć renomę a na oficjalnej stronie nie jest w stanie podpisać bezbłędnie koncertu którego sam był organizatorem. "Jazonowa" - o jazus wybacz!

m

Post 27 lip 09, 21:41

hmm... może i tak, ale to tylko literówka.... natomiast ich koncert to dopiero było rozczarowanie... nie mówiąc o nagłośnieniu - żenada! czy ktoś wreszcie wyedukuje naszych "dźwiękowców" że nagłośnienie nie oznacza głośno??? tak - było strasznie głośno a nic nie było słychać... zresztą i tak nie było czego słuchać.... stracony wieczór :(

DaXa

Na forum od:
28 lip 09, 11:45

Post 28 lip 09, 11:49

Que?!
Nie wiem o co Ci chodzi z tym nagłośnieniem,bo będąc przy samiutkiej bandzie słyszałam czysto i wyraźnie wszystko i zabawa była przednia!

"-zresztą i tak nie było czego słuchać.... stracony wieczór- "

no chyba sobie żartujesz ! Jeden z lepszych koncertów na których byłam! NA żywo są za to bardziej dynamiczni ;) ! Wesoło ,chwilami spontanicznie bardzo dobry perform!

Przepraszam powiedz czego Ci brakowało? I czego sie spodziewałes w takim razie? Zresztą zauważyłam , że wiekszość ludzi bawiła się wysmienicie tak jak ja(chocby gromkie brawa i prosby o bis o tym swiadczą, a może się mylę ?! :P)
Jazzanova- wielkie dzięki ;) !

floresowa

Na forum od:
21 lip 09, 7:47

Post 28 lip 09, 16:54

Jazzanova-super koncert! O tym, że było dobrze niech świadczy fakt, że 2 razy bisowali. Nie rozumiem tylko line-upu na ten wieczór, zresztą nie tylko na ten. Rozbawiona publicznośc a na scenę wychodzi Skuli S. z ambientowo-relaksacyjną muzyka, ponad 2/3 ludzi wyszło. Lepiej byłoby gdyby zagrał na początku albo w jakiś całkiem inny dzień z artystami grającymi podobną muzyke do niego.

animateria

Na forum od:
29 lip 08, 16:28

Post 31 lip 09, 9:04

jazzanova średniawka, szczególnie z panem udającym lenny kravitza na vocalu. za to deadbeat much better!

sm

Na forum od:
22 maja 09, 10:11

Post 31 lip 09, 15:12

generalnie ja chwale sobie bardzo przestrzen fesiwalowa od strony muzycznej... wspaniale polaczenia dzwiekow. oczywiscie z mojego punktu widzenia. pozdr dla pana Kostasa ;)

Powrót do 9. - Miłe dodatki