Thane a co to jest Trio ?
cze67 napisał(a):Pani Lilu, a da Pani radę przenieść ten hotel
http://www.hotelgambit.com.pl/cennik.html
wraz z obowiązującymi tam cenami do Wrocławia? Bardzo Panią proszę
Thane napisał(a):Pani Lilo to może jeszcze da się jakiś rabat załatwić w Trio? Obniżenie kosztów uradowałoby wielu.
cze67 napisał(a):Pani Lilu, jak identyczne, jak w Gambicie jedynka po 9 dych a w Akirze za 135 (po obniżce!)?
tangerine napisał(a):Z tą Akirą to jedno pytanie, czy zniżka odliczana jest tylko od tych 135 złotych czy też od ceny weekendowej 120... ponieważ gdyby liczyć 10 nocy po 135 i zniżka 10% = 1350, a gdyby liczyć 6 nocy po 135 i 4 noce po 120 (czyli bez zniżki) to wychodzi 1380... Czyli bardzo podobnie...
tangerine napisał(a):Można prosić o sprawdzenie warunków dojazdu MPK (tramwaje, autobusy) od Akiry do Heliosa i innych obiektów festiwalowych ? Nie ukrywam, że jestem ostatnio trochę zapracowany...
Czternastka dojeżdża bezpośrednio,od piętnastki trzeba iść.A tak w ogóle, to te okolice placu Strzeleckiego średnio ciekawe, troche na uboczu,choć niby blisko centrum.Może rzeka robi takie wrażenie?Mnie się zawsze to wydawało innym światem...Ale może ten hotel jest ok?Lila napisał(a):Dobra, to umówmy się że dam Panu odpowiedz po 26.02, ponieważ kolega ma przetestować ten Hotel. Na pewno będzie mógł udzielić takiej informacji. A tak wstępnie to z mojej mapki wynika iż z Pl. Strzeleckich do Heliosa dojeżdżają tramwaje 14,15., co prawda nie wiem czy nie trzeba będzie się przejść z Pl. Jana Pawła?
A ja dużo chodzę po Wrocławiu, a jadę tramwajem tylko jak się spieszę..aszeffel napisał(a):wiecie, że Wrocławianie mają to do siebie, że pokonując nawet małą odległość w mieście wsiadają do tramwaju? bardzo mnie to kiedyś zdziwiło, miasto pokazywała mi rodowita Wrocławianka, przy tych odległościach wrocławskich te trójmiejskie są niczym podróż do Torunia i tu faktycznie zawsze trzeba dojechać, takie miasta jak Wrocław mnie zachęcają do chodzenia, szczególnie po całym dniu siedzenia w kinie
okon napisał(a):Nikt nie nocował w akademiku Telemik przy pl. Grunwaldzkim?
Warunki może nie są wyjątkowe, trudno wrócić do pokoju między seansami, ale za dwutygodniowy pobyt płaci się 200 zl (im dłużej, tym taniej). Problematyczne mogą być natomiast niektóre zasady, np.. jeśli jesteście we dwójkę, to pani kierowniczka z pewnością podstępnie dokwateruje kogoś jeszcze do trzyosobowego pokoju. Poza tym - cisza.
lukisai napisał(a):witam,
mam pytanko do Pani kwatermistrz:
czy jakies specjalne oferty do Europeum lub innego podobnej jakości hotelu? interesuje mnie wydanie jakis 200 pln/doba za pare.
pozdrawiam
Lila napisał(a):okon napisał(a):Nikt nie nocował w akademiku Telemik przy pl. Grunwaldzkim?
Warunki może nie są wyjątkowe, trudno wrócić do pokoju między seansami, ale za dwutygodniowy pobyt płaci się 200 zl (im dłużej, tym taniej). Problematyczne mogą być natomiast niektóre zasady, np.. jeśli jesteście we dwójkę, to pani kierowniczka z pewnością podstępnie dokwateruje kogoś jeszcze do trzyosobowego pokoju. Poza tym - cisza.
A jak było z płatnościami? Czy płaciło się na miejscu? Oraz czy to było w 2008 roku, czy może dwa lata temu?
angela napisał(a):Hej,
Szukajac noclegow we Wroclawiu, znalazlam kolejny hostel:
http://www.boogiehostel.pl
Moze warto go dolaczyc do oferty (a przy okazji wynegocjowac lepsza stawke..)? Samo centrum...
balbin napisał(a):Thane: dziękuję.
czy pokoje w Trio są z łazienkami? w miarę spokojne o miejsce, czy raczej imprezowe (wolałbym się wysypiać)
btw. pytanie o hotel Savoy. przed zniżką kosztuje 170/150 po zniżce 2x95 czyli 190 pln. ?!
Thane napisał(a):Widzę, że TRIO jest nieugięte. Szkoda, bo wielu ludzi z karnetami się tam zatrzymuje.
Lila napisał(a):balbin napisał(a):Thane: dziękuję.
czy pokoje w Trio są z łazienkami? w miarę spokojne o miejsce, czy raczej imprezowe (wolałbym się wysypiać)
btw. pytanie o hotel Savoy. przed zniżką kosztuje 170/150 po zniżce 2x95 czyli 190 pln. ?!
Przepraszam ale zamiast 170/150 miało byc 180/160, a poza tym do tej kwoty należy doliczyc jeszcze cenę śniadania za jedną osobę 12 złotych. W przypadku ceny po rabacie czyli 95 złotych sniadanie jest wliczone w cenę. I rzeczywiście jeżeli chodzi o pokój 3 os. to nie jest to opłacalna promocja że tak powiem, ale w wypadku dwójek i jedynek to moim zdaniem jak najbardziej
balbin napisał(a):Lila napisał(a):balbin napisał(a):Thane: dziękuję.
Przepraszam ale zamiast 170/150 miało byc 180/160, a poza tym do tej kwoty należy doliczyc jeszcze cenę śniadania za jedną osobę 12 złotych. W przypadku ceny po rabacie czyli 95 złotych sniadanie jest wliczone w cenę. I rzeczywiście jeżeli chodzi o pokój 3 os. to nie jest to opłacalna promocja że tak powiem, ale w wypadku dwójek i jedynek to moim zdaniem jak najbardziej
w takim razie po zrobieniu prostej kalkulacji wychodzi, że zniżka dla całego pobytu w Hotelu Savoy wynosi 74 pln dla 2 osób, tak? mogli się skusić na trochę więcej
co do Trio, to pisze Pani o próbie uzyskania lepszej oferty. kiedy będzie coś wiadomo?
dziękuje,
B.