aszeffel napisał(a):wiecie, że Wrocławianie mają to do siebie, że pokonując nawet małą odległość w mieście wsiadają do tramwaju? bardzo mnie to kiedyś zdziwiło, miasto pokazywała mi rodowita Wrocławianka, przy tych odległościach wrocławskich te trójmiejskie są niczym podróż do Torunia i tu faktycznie zawsze trzeba dojechać, takie miasta jak Wrocław mnie zachęcają do chodzenia, szczególnie po całym dniu siedzenia w kinie
maxter napisał(a):witam, zamierzam być nowym uczestnikiem festiwalu w ty rouku i również szukam noclegu na jakieś 9 dni, zastanawiam się nad Trio;)
maxter napisał(a):poprawka od 25 Lipca do 3 Sierpnia!
Lady napisał(a):Witam,
poszukuję jedynki na cały pobyt festiwalowy
Czy Pani Kwatermistrz może mi pomóc znaleźć coś rozsądnej cenie?
Może jest jeszcze coś w Savoyu albo gdzieś indziej?
Anonymous napisał(a):Dzień dobry, a raczej wieczór:)
Pani Lilu, byłaby możliwość wynegocjowania zniżek w hostelu Silesius?
Pozdrawiam!
wszystkim zainteresowanym odpowiedzią na pytanie, jaki jest poziom hałasu w poszczególnych częściach miasta (co też ma w końcu wpływ na wybór noclegu)
marta6 napisał(a):Dzień Dobry Pani Lilu,
czy możliwe byłyby jakieś zniżki w Royal Hostel? ponieważ znajduje się on dość blisko obiektów festiwalowych,prawdopodobnie wielu uczestników byłoby zainteresowanych.
pozdrawiam
oum_kalthoum napisał(a):Hej, nie wiem, jak to działa, ale zarezerwowałam sobie noclegi w Avantgarde Hostel przez stronę Hostelworld.com i w pokoju 5-osobowym cena za noc wyniosła 30-35zł w zależności od dnia, nie zaś 40zł (http://www.enh.pl/artykul.do?id=269). Hostel wygląda całkiem do rzeczy, w pokoju jest najwyraźniej stół z lampką, idealny do wieczornego/nocnego przeglądania festiwalowego katalogu. Zachęcam gorąco do przyłączenia się! (w tym roku po raz pierwszy będę na ENH sama, byłoby miło złączyć siły z innymi festiwalowiczami, zwłaszcza wieczorową porą;)).
mehides napisał(a):Jestem wolontariuszem enh. Poszukuję zakwaterowania na festiwal. Prośbę kieruję głównie do studentów, którzy mają wolne miejsce w pokoju na okres 20 lipca-2sierpnia lub wolontariuszy z Wrocławia, dla których nie było by problemem przyjąć jedną osobę na czas festiwalu. Chciałbym płacić mniej niż w hostelach
Dark Angel napisał(a):mehides napisał(a):Jestem wolontariuszem enh. Poszukuję zakwaterowania na festiwal. Prośbę kieruję głównie do studentów, którzy mają wolne miejsce w pokoju na okres 20 lipca-2sierpnia lub wolontariuszy z Wrocławia, dla których nie było by problemem przyjąć jedną osobę na czas festiwalu. Chciałbym płacić mniej niż w hostelach
Dołączam się do prośby kolegiTermin: 22 lipca do 2 sierpnia włącznie. W samym centrum (tak żebym nie musiała dojeżdżać)
Mehides, polecam zamieścić ogłoszenie na gumtree. W tym samym dniu, w którym zamieściłam tam ogłoszenie dostałam co najmniej 3 propozycjeNiestety żadna mnie nie zadowalała pod względem odległości...