Czy będzie mozna jeszcze kupic bilety przed seansami?

Ma Pani bilet? A Pan ma?
floresowa

Na forum od:
21 lip 09, 7:47

Post 21 lip 09, 8:02

Witam, mam pytanie.Musiałam anulowac zamówienie na stronie ENH a potem złożyc je jeszcze raz już bez kilku tytułów. Niestety nie pokazało mi juz dostepnosci tych biletow które miałam wczesniej w tym samym zamowieniu a ktore chcialam zatrzymac. Myslalam ze skoro zamowienie zostalo anulowane to pokaze sie na stronie z dostepnoscia biletow informacja ze sa jeszcze bilety do kupienia i bede je mogla ponownie wrzucic do koszyka. Odswiezalam ja wiele razy i nic - tak jakby te 2 bilety polecialy juz w kosmos. Mam wiec pytanie: czy przed seansami bedzie jeszcze mozna kupic bilety, juz na miejscu? (nie jestem z Wroclawia)? Czy jesli widze informacje na stronie że "Nie ma więceh biletów w sprzedaży" oznacza że nie bedzie juz w ogóle mozliwosci nabycia ich w Mediatece? dziekuje za jakies info!

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 21 lip 09, 10:12

floresowa napisał(a):Witam, mam pytanie.Musiałam anulowac zamówienie na stronie ENH a potem złożyc je jeszcze raz już bez kilku tytułów. Niestety nie pokazało mi juz dostepnosci tych biletow które miałam wczesniej w tym samym zamowieniu a ktore chcialam zatrzymac. Myslalam ze skoro zamowienie zostalo anulowane to pokaze sie na stronie z dostepnoscia biletow informacja ze sa jeszcze bilety do kupienia i bede je mogla ponownie wrzucic do koszyka. Odswiezalam ja wiele razy i nic - tak jakby te 2 bilety polecialy juz w kosmos.

Napisz, proszę, w tej sprawie na adres: sprzedaż@nowehoryzonty.pl

floresowa napisał(a):czy przed seansami bedzie jeszcze mozna kupic bilety, juz na miejscu?

Roman Gutek napisał(a):generalnie tak. Zależy to od tytułów, które chcesz oglądać.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

floresowa

Na forum od:

Post 21 lip 09, 10:29

Witam :) do: Jean Seblon - OK, napisałam, dziękuję :)
do pana Romana: chciałam iśc na Nimfę 23 lipca i Białą wstążkę 25 lipca...pojawię się we Wrocku 23 lipca ok. 16.00, może jeszcze bedą te bilety, bo chyba cala pula nie byla na sprzedaz tylko online?? pozdrawiam :)

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 21 lip 09, 10:38

floresowa napisał(a):chciałam iśc na Nimfę 23 lipca i Białą wstążkę 25 lipca...

Floresowa: niestety, nie ma już biletów na pokaz Nimfy w dniu 23 lipca. Są jeszcze dostępne bilety na pokazy tego filmu w dniach: 24 lipca (godz. 16:00), 25 lipca (godz. 13:00). Bilety na Białą wstążkę zostały już wszystkie sprzedane... Pozdrawiam serdecznie.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

floresowa

Na forum od:

Post 21 lip 09, 10:50

ojej :( więc wygląda na to,że ktoś w międzyczasie tych kilku minut mi "podkupił" te bilety...szkoda. dziękuję za odp. i pozdrawiam

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 21 lip 09, 12:09

z poprzednich festiwali pamiętam,ze czasem pojawiały sie małe karteczki o odsprzedaniu biletów na jakiś seans ,na tablicy Hyde Parku ,w zeszłym roku w Heliosie była taka tablica

floresowa

Na forum od:

Post 21 lip 09, 12:24

dobry pomysł z tą tablicą, zobaczymy na miejscu jak będzie z tytułami do odsprzedania lub wymiany, dzięki za info

bunika

Post 23 lip 09, 9:56

czy jeszcze poszukujesz biletów na Nimfe -dzisiaj i na Białe wstązki w soboteę. ew. kontakt 0507 664 632

elfavorro

Na forum od:
8 maja 06, 15:22

Post 28 lip 09, 15:59

A czy znajdzie się przed seansem wolny bilet na Zestaw filmów animowanych, 30 LIPCA, 13:00 Helios 6? Na stronie koszyczek również jest wyszarzony, co jest o tyle dziwne, że od kiedy pamietam, zestawy krótkich metraży są oblegane raczej umiarkowanie...
Wot's your function in loif?

Błażej Bierzgalski
NH-Kreator

Na forum od:
2 cze 08, 15:32

Post 29 lip 09, 10:35

Niestety elfavorro, to mała salka - na ten seans wszystkie bilety są już sprzedane. :-(

Powrót do 9. - Bilety, karnety, akredytacje