Zmiany w systemie biletowo-karnetowym?

Ma Pani bilet? A Pan ma?
Grzes

Na forum od:
28 mar 09, 0:13

Post 2 kwi 09, 13:19

panna apsarka napisał(a):ja tam nie wiem, moze jestem jakaś dziwna ale zawsze udalo mi się wejsc na kazdy film /a zaliczyłam cała retrospektywe hartleya i daviesa ;)/ i stoje na prawdopodobnie rzadkim irracjonalnym stanowisku ze jak się chce to mozna :)

Mi w ciagu 7 lat nie udalo sie wejsc bodaj na 2 filmy, na ktore chcialem, i to nigdy takie, na ktorych mi bardzo zalezalo (jeden w Cieszynie i jeden we Wroclawiu), wiec zgadzam sie w 100 procentach - jak sie chce, to mozna.

Gość

Post 15 maja 09, 20:22

od kiedy będzie można kupować bilety na pojedyncze seanse?

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 16 maja 09, 13:01

Internetowa sprzedaż biletów na seanse rozpocznie się 6 lipca.

Przedsprzedaż biletów w Mediatece Centrum Festiwalowym od 20 lipca.
Sprzedaż biletów w pozostałych obiektach festiwalowych od 24 lipca.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

mateo

Post 22 lip 09, 10:47

Dla mnie niezrozumiałe jest zasada rezeracji biletów na pojedyncze filmy. Chciałem kupic 2 bilety na "Przerwane objęcia", wg regulaminu na dzień przed projekcją zamawia sie bilety, ok. wchodze na strone, sprawadzam czy są, w jakich terminach i co?? bieletów brak! to jest jakieś chore! Wykupione są juz wszystkie bilety na ten film! Cos z tym trzeba zrobić!

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 22 lip 09, 11:41

mateo: sprzedaż biletów rozpoczęła sie 6 lipca. Wszystkie osoby, ktore kupiły bilety nie miały problemu z zasadami zakupu biletów. Przeczytaj, proszę, dokładnie regulamin a rozwieją się Twoje wątpliwości.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Poprzednia strona

Powrót do 9. - Bilety, karnety, akredytacje