Propozycje muzyczne

Zachcianki i zapowiedzi filmowe, muzyczne.
cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 18 maja 09, 22:09

Poproszony o pomoc kolega, o programie muzycznym (z którego też nic nie kojarzę), napisał: "Bardzo dużo tanecznej elektroniki" i "Ja z czystej ciekawości lub ze zwykłego fanostwa poszedłbym na wszystko. Autentycznie mocny skład z mojego punktu widzenia."
A inny dodał: "Zważywszy wielkość ostatniej propozycji Junior Boys dziś w samo południe nabywszy bilet właśnie na ten koncert."
Czyli jest dobrze :-)

aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 19 maja 09, 5:46

o ile pamiętam z zeszłego roku, to Agnieszka Szydłowska przed festiwalem prezentowała w Trójce zespoły, które wystąpią podczas ENH, może w tym roku też tak będzie

tricia

Na forum od:
3 sie 08, 18:24

Post 27 cze 09, 22:26

Witam,
czy ktoś wie może, czy na ENH będzie można kupić płyty zespołów, które będą w tym roku grały w Arsenale? (konkretnie chodzi mi akurat o Junior Boys :)

cze67

Na forum od:

Post 30 cze 09, 10:43

Ale że koncert pani Lunch jest dla karnetowiczów za friko, to jest zajefajna sprawa! :-)

sm

Na forum od:
22 maja 09, 10:11

Post 30 cze 09, 17:18

i junior boys tez za free, yeaaaaah!! :D

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 5 lip 09, 23:41

Na stronie ENH każdy z artystów biorących udział w tegorocznych wydarzeniach muzycznych w Klubie Festiwalowym doczekał się osobnej strony. Całość znajduje się w zakładce:

:arrow: Wydarzenia muzyczne i koncerty >>>

Na poszczególnych stronach znajdziecie informacje o artystach, linki do ich oficjalnych stron, profili na MySpace Music oraz próbki muzyczne w postaci wideoklipów. Zapraszamy do zwiedzania, słuchania i metkowania.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 6 lip 09, 11:42

O wydarzeniach muzycznych odbywających we wrocławskiej Operze, w Klubie Festiwalowym w Arsenale, na Scenie Kameralnej w Teatrze Polskim (nowy obiekt festiwalowy!) i na Rynku w najnowszym felietonie p. Romana Gutka zatytułowanym:

:arrow: Muzyka na horyzontach >>>

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 6 lip 09, 16:24

Czy faktycznie wstęp na koncerty pani Lunch i Junior Boys dla karnetowiczów są za free? I co z koncertami, które grane są bezpośrednio po nich (odpowiednio The Mole i Jeff Milligan), czy karnetowicze też mogą na nich zostać bez biletu? Gdyby jakaś dobra dusza wiedziała to chętnie posłucham :).
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 6 lip 09, 16:35

Thane: Tak. Karnetowicze mają wolny wstęp m.in. na panią Lunch, Junior Boys, The Mole i Jeffa Milligana :)

http://www.enh.pl/artykul.do?id=298

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 6 lip 09, 16:40

O, to miło :). Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź :).
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

ubunoir

Na forum od:
31 lip 08, 8:47

Post 9 lip 09, 8:50

a czy występy ośmiobitowców w teatrze polskim są rozłożone na dwa dni (żeby zobaczyć całość muszę wykupić dwa bilety?) czy to jest dwa dni to samo?

swoją drogą bardzo się na ten punkt programu cieszę, bo do tej pory nie było jeszcze tego typu wydarzenia w polsce. tylko z drugiej strony pomysł, żeby taką - miejscami bardzo skoczną - muzykę prezentować na scenie teatralnej wydaje mi się mocno nietrafiony.

Obrazek

+

Obrazek

=

?

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 9 lip 09, 12:13

ubunoir napisał(a):a czy występy ośmiobitowców w teatrze polskim są rozłożone na dwa dni (żeby zobaczyć całość muszę wykupić dwa bilety?) czy to jest dwa dni to samo?

ubunoir: to będą dwa osobne, różne programy (30 i 31 lipca o godz. 19:00), więc, jeśli chcesz uczestniczyć w obu, to musisz kupić dwa bilety.

Kostas Georgakopulos
NH-Kreator

Na forum od:
4 cze 09, 12:34

Post 21 lip 09, 21:00

witam wszystkich bardzo serdecznie
jestem Kostas Georgakopulos i już od 3 lat zajmuje się Klubem Festiwalowym, a dodatkowo od tego roku produkuje nową przestrzeń festiwalową Scenę Kameralną Teatru Polskiego
Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam na wszystkie koncerty, już bardzo dużo napisaliśmy o muzyce na ENH 2009 , pisał o tym Roman Gutek,odsyłam na forum do jego tekstu do Gazety Wyborczej ,piszemy też o tym na naszej stronie . Bardzo proszę o pytania ,liczę na Wasze opinie i propozycje na 2010 rok ,a planujemy bardzo duży i przemyślany projekt związany z muzyką, mam nadzieję ,że spotkamy się w Arsenale i w Teatrze Polskim ,życzę wszystkim wspaniałego Festiwalu. Kostas

cze67

Na forum od:

Post 21 lip 09, 21:14

Nie mam żadnych pytań, na razie. Chciałem tylko podziękować Kostasowi za ubiegłoroczny występ Matthew Herberta, który był dla mnie koncertem życia (jak do tej pory). Tym bardziej niezwykłym, że nie miałem kompletnie pojęcia czego się spodziewać po tym projekcie Herberta.

Dzięki!

turez

Post 26 lip 09, 16:59

no to jesli sa zbierane propozycje to CocoRosie , mam nadzieje, ze wpisuja sie w nieznany nam jeszcze projekt;]

Poprzednia strona

Powrót do 9. - Przed 9. MFF ENH