Rumba

Co polecasz? Co odradzasz? Podziel się swoimi refleksjami na temat obejrzanych filmów.
cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 28 lip 08, 17:37

Czarny humor bardzo sobie cenię - ten film to jeden z najlepszych "w tym stylu". Niech żałują ci, którzy wychodzili w trakcie napisów (co to w ogóle za moda, bohaterowie są jeszcze na ekranie, ale lecą napisy, więc wychodzimy z kina. A nie ciekawi Was, czy coś się z nimi nie stanie?), bo na zakończenie był jeszcze smaczek. Jaki, złośliwie nie zdradzę.

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 30 lip 08, 8:33

Rumba jest po prostu fantastyczna. Szkoda, że tak jakby zginęła w programie. Byłem na pokazie w heliosie. Czy ktoś wie jak reagowała publiczność na rynku?

Elliot!

Ojciec Dyrektor

Na forum od:
31 lip 06, 21:57

Post 30 lip 08, 11:18

Ja byłem w kinie plenerowym, śmieszne to było rzeczywiście, ale zmęczenie nie dało na pełny i skupiony odbiór filmu. Raczej nie mam ochoty oglądać jeszcze raz.

Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 3 sie 08, 19:27

Powiem tak - do połowy przezabawne, później zwyczajnie nudne. Oglądałem na Rynku i było przyjemnie, ale po pierwszych salwach śmiechu potem niestety nie było tak ciekawie.
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

Powrót do 8. - Filmy 8.ENH - wypowiedz się!