Czytasz mnie?

Inne sprawy
anty-E.N.

Post 25 maja 08, 0:09

Wiem, że mnie czytasz, hehehe.
To radzę: dopóki masz wejście do firmy, skopiuj co możesz na płytki. Jeśli nie masz umowy na piśmie, to chociaż będziesz miał co sprzedać... znajdą się tacy, co kupią.

anty-E.N.

Post 25 maja 08, 0:22

Tradycyjnie, co roku przypominam o nierozliczonej robocie!
Pani dyrektor E.N. wyrolowała podwykonawców w 2002. Czy zmierza Pan coś z tym zrobić? Kiedyś Pana szanowałem, na spotkaniach w gabinecie na końcu korytarza, na piętrze w lokalu na Zamenhoffa podawaliśmy sobie ręce. Czy ma Pan jaja i rozwiąże Pan nabrzmiały problem?

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 25 maja 08, 0:25

A czy Pan ma mózg?
Czy zamierza Pan coś z tym zrobić?

anty-E.N.

Post 25 maja 08, 0:26

Mózg tak.
Zapłaty - nie.
Umowę Pan ma? W 2002 panowała duża rotacja, a dziś?

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:

Post 25 maja 08, 0:35

Jaką umowę, Człowieku, przecież tu wszyscy robią za darmo po nocach. Z milosci do sztuki.

A wie Pan, że niezły ubaw tu mamy z Pana postów?
Prosimy o jeszcze!

Koniecznie z innego IP!

anty-E.N.

Post 25 maja 08, 0:44

Aaaa, młody i naiwny?
Haha, Pana się nikt nie pozbędzie, bo Pan jest Lepszy od tych co byli tam przed Panem?
Jaaaasne. I odwdzięczą się i będzie cód miód. Hahahaha. stówa za tyranie przez cały festiwal i kopa (tak było w 2002).
Dobranoc. Może za rok też się pan tu wpisze jako jakiś anty-E.N2 czy kto tam jest teraz dyrektorem d/s administracyjnych.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:

Post 25 maja 08, 0:50

Dzięki!

Nie ma juz E.N.
Jest E.T.

Obrazek

Zna Pan go?

Pozdrawiamy!

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 25 maja 08, 0:57

Panie anty-e.n., może jakaś melisana na uspokojenie? :) To już bodajże n-ty, n>30, ten sam temat założony przez Pana...
Zakłada Pan może jakiś kabaret? Pomysł na promocję raczej dziwny, choć może to Nowe Horyzonty Kabaretu :)
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

anty-E.N.

Post 25 maja 08, 8:44

No to fajnie, gratuluję, ekipa pokazała jaka jest wygadana, zaangażowana i w ogóle.
Teraz czekam, czy R. Gutek pokaże czy stać go na naprawę starych błędów czyt. czy ma jaja czy nie.
Ja tam mściwy nie jetem, tą kasę sprzed 8 lat może bym i odżałował, w końcu miałem okazję poobcować z samym słynnym Gutkiem i pewnie tylko to powinno się liczyć. A tu masz, ta prostacka i nieokrzesana skarbówka i ZUS mnie ściga i nie daje zapomnieć o takich przyziemnych sprawach jak zapłata za wykonaną robotę.

Powrót do 8. - Aaaby inne