Szukam współlokatorów na okres ENH

Baza noclegowa. Śpij przez Internet.
najki

Post 7 maja 08, 21:52

Chciałabym wybrac sie na ENH od poczatku do konca, szukam kogos kto również ejdzie w pojedynke i szuka chcacego sie pobawic towarzystwa.

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 8 maja 08, 19:54

Hm, tak się składa, że mam z dwoma znajomymi zarezerwowany pokój czteroosobowy w avant-garde hostel, szukamy jednej osoby, bo ze znajomych na 90% nikt sie nie będzie wybierał, jeśli jesteś zainteresowana pisz na prywat. :)
I got the ebb, I got the flow.

jagodowa

Na forum od:
8 cze 08, 9:08

Post 8 cze 08, 10:01

hej, daj znać jeśli nadal poszukujesz współlokatorów :)
jagus1@op.pl
gg:5032179

hetka

Post 8 cze 08, 21:37

Hej,
Jeśli wynajmujecie gdzieś spanie we Wrocławiu przez cały festiwal i potrzebujecie współlokatora to dajcie znać na maila forumonetime(małpa)gmail.com. Jadę na festiwal najprawdopodobniej sama, a samemu ciężko jest coś znaleźć.

najki

Post 8 cze 08, 22:55

hetka ... odezwiemy się na pewno, czekam tylko na wyniki naboru wolontariackiego... dam znac w tygodniu, w miedzyczasie mozesz juz sie rozgladac za min. 3/4 osobowym pokojem :) jestem dobrej myśli

anu

Post 9 cze 08, 21:47

no wlasnie sie dostalam na wolontariat i szukam czegos sama... i slabo jest; nie chca wynajmowac pojedynczych lozek, takze jakby ktos mnie przygarnal to ja chetnie :)

jagodowa

Na forum od:
8 cze 08, 9:08

Post 10 cze 08, 5:35

Hej Anu :) Nadal poszukuję współlokatorów, odezwij się więc na priva, bądź napisz na jagus1@op.pl lub na gg: 5032179

maćka

Post 10 cze 08, 15:59

hop hop! Anu ja też się dostałam na wolontariat, też jade sama i baaardzo chętnie bym też jakiegoś miejsca do spania poszukała z kimś bo to i w grupie raźniej i może taniej. Może Jagodowa mnie przygarnie? zaraz do Niej napisze:)

Powrót do 8. - Aaaby spać we Wrocławiu