Mieszkanie dla 5 osob we Wroclawiu

Baza noclegowa. Śpij przez Internet.
unkel

Na forum od:
15 wrz 07, 12:36

Post 26 mar 08, 16:29

Witam, szukam mieszkania do wynajecia we Wroclawiu na dwa tygodnie (powiedzmy od 14.07). Najwazniejszy jest dojazd do centrum. Rozumie sie przez to sensowne polaczenie autobusowe/tramwajowe/mieszane. Co do wyposazenia to lazienka (z ciepla woda przez caly pobyt- po zeszlorocznych doswiadczeniach wole to zaznaczyc) i kuchnia z mozliwoscia zrobienia jedzenia/przechowania czegos w lodowce. Co do ceny mysle ze wiecej jak 50zl/osoba nie jestesmy w stanie zaplacic. Wszelkie propozycje prosze skladac tutaj/na maila.

Jarmusch Jim

Post 11 kwi 08, 13:20

W zeszłym roku mieszkałem tanio we Wrocławiu podczas festiwalu. Polecam tanie noclegi: http://filmowo.noce.pl

Gość

Post 16 maja 08, 21:14

unkel napisał(a):Witam, szukam mieszkania do wynajecia we Wroclawiu na dwa tygodnie (powiedzmy od 14.07). Najwazniejszy jest dojazd do centrum. Rozumie sie przez to sensowne polaczenie autobusowe/tramwajowe/mieszane. Co do wyposazenia to lazienka (z ciepla woda przez caly pobyt- po zeszlorocznych doswiadczeniach wole to zaznaczyc) i kuchnia z mozliwoscia zrobienia jedzenia/przechowania czegos w lodowce. Co do ceny mysle ze wiecej jak 50zl/osoba nie jestesmy w stanie zaplacic. Wszelkie propozycje prosze skladac tutaj/na maila.

podaj maila lub odezwij się na gg7671061

Cozzi

Post 30 maja 08, 9:33

Witam,
mam mieszkanie do wynajęcia dla 5 osób na 2 tyg. w terminie od 14.07.08. Cena za osobę - 35 zł/doba. Mieszkanie jest funkcjonalnie urządzone, posiada kuchnię z pełnym wyposażeniem, łazienkę i wszelkie udogodnienia pozwalające wygodnie mieszkać. Zainteresowanych proszę o kontakt -
666 87 66 50.

Cozzi

Post 30 maja 08, 9:38

unkel napisał(a):Witam, szukam mieszkania do wynajecia we Wroclawiu na dwa tygodnie (powiedzmy od 14.07). Najwazniejszy jest dojazd do centrum. Rozumie sie przez to sensowne polaczenie autobusowe/tramwajowe/mieszane. Co do wyposazenia to lazienka (z ciepla woda przez caly pobyt- po zeszlorocznych doswiadczeniach wole to zaznaczyc) i kuchnia z mozliwoscia zrobienia jedzenia/przechowania czegos w lodowce. Co do ceny mysle ze wiecej jak 50zl/osoba nie jestesmy w stanie zaplacic. Wszelkie propozycje prosze skladac tutaj/na maila.

Proszę o kontakt - 666 87 66 50

hetka

Post 3 cze 08, 14:36

Witam,

Szukam pokoju gościnnego we Wrocławiu od 17 do 27 lipca dla jednej osoby. Najlepiej w centrum lub z dobrym dojazdem do centrum.
Zależy mi żeby było tanio bo w tym roku brak mi funduszy.

Kontakt
poleczka@gmail.com
gg 1066014

Powrót do 8. - Aaaby spać we Wrocławiu