Karnety, karnety... i co dalej?

Bilety, karnety, akredytacje.
wally

Post 20 wrz 08, 18:04

Mam takie pytanie. W tym roku to była 'moja pierwsza era' i nie do końca zrozumiałam, jak to jest z karnetami. Miałam natomiast bilet 10+. O co mi chodzi... czy karnetowcy mogą odbierać bezpłatnie wejściówki na wszystkie pokazy? Nie mówię tu tylko o rozpoczęciu i zakończeniu. Czy jeżeli posiada się taką miejscówkę to ma się gwarancję, że przychodząc na czas znajdzie się dla nas miejsce i nie bedziemy musieli stać w kilometrowej kolejce dwie godziny przed pokazem? I... czy "wejściówkowcy" wchodzą wtedy wejściem dla biletowców, czy karnetowców? Ufff... ale mam nadzieję, że ktoś rozwieje moje wątpliwości :)

_che_

Na forum od:
28 lip 07, 18:14

Post 21 wrz 08, 20:40

Pierwsze słyszę.
Wejsciówki karnetowicze odbierają na zakończenie i otwarcie. W kolejkach na pozostałe seanse trzeba stać i zdarza się na film nie wejść. Można też kupić bilet i wtedy pewne miejsce się ma, oczywiście będąc na sali zanim zacznie się projekcja. Generalnie jak lubisz oglądać dużo to polecam karnet i sensowne rozplanowanie całej imprezy, wtedy na wszystko wejdziesz.

wally

Post 4 paź 08, 18:27

Zdziwili mnie panowie w Teatrze Lalek, którzy stali obok stolika z napisem "wejściówki". I tam ich było bardzo, bardzo dużo (?) Segregowane alfabetycznie

Powrót do 8. - Aaaby wejść do kina