wpłata za karnet i ...WIELKIE NIC

Bilety, karnety, akredytacje.
ja

Post 14 lip 08, 13:20

witam
sorewicz, że na forum publiczym, ale to już przestaje być nawet śmieszne!!! wpłata za bilety (w ramach karnetu 10+) na konto Stowarzyszenia Nowe Horyzonty w zeszłym tygodniu (środa 16 - na poczcie więc może zaksięgowane dzień później), obiecanki pana Błażeja Bierzgalskiego, że najpóźniej do dziś (poniedziałek 21) do południa wszystko będzie załatwione i DALEJ NIC!!! liczę na szybkie (nawet bardzo) rozwiązanie problemu!
raggen

ja

Post 14 lip 08, 13:24

liczę na szybkie (nawet bardzo) rozwiązanie problemu!
raggen[/quote]

proszę o odpowiedź na konto użytkownika raggen

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 14 lip 08, 14:02

ja w instrukcji opłacenia zamówienia, którą otrzymał Pan po złożeniu zamówienia jest wyraźnie napisane, że za zamówienie płacić można jedynie poprzez serwis DotPay (forma preferowana) lub, ewentualnie, przy odbiorze. Nie ma tam nic napisane o możliwości płacenia na poczcie, nie ma nawet podanego nr konta. Przy tak ogromnej liczbie zamówień na bilety nie bylibyśmy w stanie przeglądać wyciągów banków i księgować wpłaty bezpośrednie na konto! Nie wiem więc czemu zdecydował się Pan na taką formę płatności.

Błażej Bierzgalski widocznie po Pana telefonie lub mailu zgodził się potraktować Pana wyjątkowo i przejrzeć wyciągi. Skoro zamówienie nie zostało jeszcze zrealizowane to znaczy, ze wpłata nie dotarła na nasze konto. Księgowa codziennie kontroluje wpłaty. Poczta Polska działa jak działa, pretensje można mieć tylko do nich.

Mam nadzieję, że wyjaśniłem sprawę. W przyszłości proszę stosować się do instrukcji, unikniemy wtedy komplikacji.

raggen

Na forum od:
29 cze 08, 22:34

Post 14 lip 08, 14:26

witam. strator dzięki za info. tak - pan błażej postanowił mi pomóc i "zezwolił" na wpłatę na konto NH. w tym momencie już wszystko wyjaśnione (zamówienie oficjalnie zaksięgowane)... sorewicz za zamieszanie, ale "swoje" (pewnie poczta pomogła) musiałem odczekać...
raggen

Powrót do 8. - Aaaby wejść do kina