Bilety wygrane w radiowej Trójce :)

Bilety, karnety, akredytacje.
Rosa

Post 12 lip 08, 16:11

Witam!

Słuchałam audycji z udziałem P. Gutka dziś w Trójce :)
Gratuluję udanej inicjatywy festiwalowej!

Wygrałam w trakcie Tejże audycji bilety na Erę Nowe Horyzonty. Podobno
są to bilety 10+ dla dwóch osób.
Kiedy i gdzie będzie je można odebrać? I czy są to bilety na konkretne
seanse bilety, czy decyzje na co się pójdzie można podjąć po odebraniu?

Pozdrawiam serdecznie!:)

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 12 lip 08, 17:14

Droga Pani: otrzymałem także maila od Pani. Przekazałem go Kasi Hańć, ktora zajmuje się tymi sprawami. Kasia odpowie Pani. Dziwię się, że Trójka nie udzieliła Pani wyczerpujących informacji.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Rosa

Post 12 lip 08, 17:18

Dziękuję za odpowiedź. Nie wiedziałam, gdzie kierować swoje pytanie, wiec napisałam w 2wóch miejscach :)

W Trójce powiedziano dużo (dostałam odpowiedź), ale nie wiem, jeszcze na jakiej zasadzie działają te bilety :)

Pozdrawiam serdecznie!

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 12 lip 08, 20:28

Rosa: już wszystko powinno być jasne :-) Czy tak?

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

triniti

Post 14 lip 08, 14:17

mam taki problem - zapłaciłam przez ipko za karnet klubowy, ale nie podałam tego kodu, napisałam tylko ze to karnet klubowy i era nowe horyzonty. czy to wystarczy? a jesli nie to co powinnam zrobic?
dzieki z gory za odpowiedz

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 14 lip 08, 20:30

triniti: pomożemy Ci, napisz do: blazej@snh.org.pl i miej troszkę cierpliwości. To dla nas wszystkich bardzo gorący okres.

Do zobaczenia we Wrocławiu.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

ellrof

Post 15 lip 08, 20:57

Panie Romanie,
Ja natomiast dzwoniłem do Trójki w odpowiedzi na ogłoszoną na antenie możliwość zdobycia biletów w piątkowe popołudnie(11 lipca). Poproszono mnie o podanie nazwiska i numeru telefonu oraz informując o tym że organizatorzy skontaktują się ze mną co do odbioru jak i charakteru wygranej. Czy w tym wypadku też jest szansa na karnet 10+?. Póki co czekam na kontakt, ale tez prosiłbym o sprecyzowanie, gdyż festiwal zbliża się wielkimi krokami, a organizacja wyprawy do Wrocławia to jednak wyzwanie ;-))

Gość

Post 16 lip 08, 1:43

ellrof, co z tego, że dostaniesz te wejściówki skoro i tak nie obejrzysz filmów, na których ci zależy ??? Niemożliwe ??? A jednak !!!
My też cieszyliśmy się z wygranej, ale okazało się, że rezerwacji biletów na wybrane filmy możemy dokonać dopiero po odbiorze karnetu 10+ - czyli już wtedy nie będzie biletów na filmy, na które chcemy iść. Mało tego. Ich już dzisiaj w większości nie ma, a pamiętam, że z karnetem możesz tam być tylko przez max. 3 dni !!!

Zastanów się czy warto tam jechać !!!

million

Post 16 lip 08, 16:59

Chyba faktycznie nie warto jechać. Zobaczcie ten wątek: http://forum.mlodehoryzonty.pl/viewtopic.php?t=1485

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 17 lip 08, 3:17

:) Drogi Gościu, niektórzy za komfort obejrzenia tych filmów, które chcą, płacą 250zł, i jakoś nikt z karnetowiczów nie narzeka jak nie uda się wejść na jakiś seans (a zdarza się, sporadycznie, ale zdarza), bez przesady, ja na Twoim miejscu cieszyłbym się z wygranej i jak najwcześniej (czyli 18 ) rezerwował bilety, a nie wieszczył że już ich nie będzie, bo tego tak naprawdę nie wie nikt.
cry baby cry
put your finger in your eye

Powrót do 8. - Aaaby wejść do kina