Bilety

Bilety, karnety, akredytacje.
suchypl

Post 28 maja 08, 3:54

Witam

Mam pytanie odnośnie cen biletów. Czy zostaną na takim samym poziomie jak rok temu??? Liczę na to że tak skoro karnety kosztują tyle samo:)

Wiem że dostępne są jeszcze karnety ale wolałbym jednak kupić bilety na poszczególne seanse bo póżniej nie mam problemu z dostaniem się na wybrany seans (w większości przypadków brak kolejek, natomiast karnetowicze stali w długich ogonkach i często nie dostawali się na wybrane filmy co skutkowało potem bardzo szybką zmianą sali a czasem nawet kina).

W sumie ten komfort mnie trochę kosztował (ok 100 zł więcej niż gdybym kupił karnet) ale przeważnie nie mogłem chodzić na powtórki w innych godzinach bo jestem człowiek pracujący:)

Co innego gdybym miał urlop...

nadrazil

Na forum od:
6 sie 05, 10:55

Post 30 cze 08, 20:00

Chciałbym zarezerwować bilet na "Cztery noce z Anną"....................................................................................................
który hotel, a może hostel polecacie,
oj będzie walka o te bilety!
W chwili gdy na zegarze wybije północ, będzie można dokonać rezerwacji?
Pozdrawiam
"W istocie, robię kino nie tylko wtedy, kiedy robię zdjęcia. Robię filmy, gdy śpię, gdy jem śniadanie, gdy czytam, kiedy z wami rozmawiam." Jean-Luc Godard

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 30 cze 08, 20:06

nadrazil napisał(a):W chwili gdy na zegarze wybije północ, będzie można dokonać rezerwacji?

nadrazil: uruchomienie sprzedaży on-line pojedynczych biletów filmowych na stronie internetowej nastąpi nie o północy, lecz w południe (piątek, 4 lipca, godz. 12:00).
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

nadrazil

Na forum od:
6 sie 05, 10:55

Post 30 cze 08, 20:35

NIEDOBRZE!!! Będę na egzaminach!!! Co robić???
"W istocie, robię kino nie tylko wtedy, kiedy robię zdjęcia. Robię filmy, gdy śpię, gdy jem śniadanie, gdy czytam, kiedy z wami rozmawiam." Jean-Luc Godard

Gość

Post 1 lip 08, 12:52

kupisz po egz
wątpię ze o 12 czwartego lipca cała polska rzuci sie kupowacosjizu on-line bilety ;)

Powrót do 8. - Aaaby wejść do kina