Oklaski przy reklamie HP

Księga pytań, pochwał i zażaleń. Sugestie organizacyjne.
mati

Post 24 lip 08, 10:55

Już drugi raz spotkałem się z brawami, które ludzie serwują przy reklamie komputerów HP (tej, co była w zeszłym roku).

Że tak spytam: Co oni oklaskują? ;)

Gość

Post 24 lip 08, 10:58

Ja podejrzewam, że to silna reprezentacja pracowników centrum księgowego hp z Renomy.

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 24 lip 08, 11:20

A może po prostu nowohoryzontowy sentyment reklamowy... :-P

_che_

Na forum od:
28 lip 07, 18:14

Post 24 lip 08, 15:37

A może ludzi już to po prostu męczy i dają wyraz swojemu zniecierpliwieniu?

ciekawe...;)

Podobnie klaskano dzis przy reklamie VW-Touran Park Assist ;)

Gość

Post 24 lip 08, 15:57

mi sie wydaje ze ta reklama sie czesci publicznosci podoba, rok temu tez niektore grupki tak reagowaly. dla mnie absurd.

Gość

Post 24 lip 08, 16:05

W Hyde Parku pojawiła się informacja, że kto nie klaszcze przy HP jest głupi czy jakoś tak. Stąd brawa.

ali

Post 27 lip 08, 13:35

Ta reklama pojawia się na festiwalu nie pierwszy już raz - i podobnie jak na poprzednim festiwalu, wzbudza śmiech publiczności ze względu na naiwność jej twórców. Reklama w swoim założeniu ma być kierowana do widzów inteligentnych i zaznajomionych z kulturą, jakich reklamodawca spodziewa się znaleźć na festiwalu - nie uwzględniono jednak faktu, że wśród takich właśnie osób twórczość Coelho kojarzy się raczej z obciachem niż "kulturą wysoką".
Choć przyznam, że przeglądanie tego forum wzbudza we mnie poważne obawy co do poziomu inteligencji i kultury osobistej festiwalowiczów :(

Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej