dobór sal do filmów

Księga pytań, pochwał i zażaleń. Sugestie organizacyjne.
hopp

Post 22 lip 08, 17:26

Po raz trzeci nie dostałam się na film Terence'a Davisa. No cóż, przyszłam tylko godzinę przed seansem. Weszli ci, którzy stali pod salą przez dwie godziny. Boję się co będzie się działo pod drzwiami małej sali kina Warszawa przed filmami Vincenta Warda. Nie ma żadnej szansy na zmianę sali? Przynajmniej na salę w Teatrze Lalek. Na filmy o A. Żuławskim na pewno przyjdzie mniej osób..
A jak wygląda sprawa dodatkowych pokazów? Podobno jest szansa na seanse o 24.

ali

Post 23 lip 08, 10:53

To skandaliczne, dziwię się że jeszcze nie powstał długi wątek na ten temat! Wczoraj na Daviesa nie weszły osoby stojące w kolejce na godzinę przed seansem!!! Dlaczego w zeszłym roku, podczas retrospektywy Hartleya, gdy pojawił się podobny problem, zmiana sali była możliwa, a teraz, z jakichś nieokreślonych powodów - nie? Przed dużą 9-tką nie ma tłumów, podobnie na powtórkach sezonu w Warszawie, a pod 4 codziennie tłumy. Smutne, że wraz z rozrostem festiwalu coraz trudniej o reagowanie na potrzeby widzów...

Marisa

Post 24 lip 08, 16:36

Rzeczywiście to bez sensu bo np ja byłam na Nowej Zelandii w 8 czy 9 gdzie było jeszcze masę miejsca, nie myślą po prostu przy tej organizacji.

Ja

Post 24 lip 08, 16:54

Wcale nie macie racji. Ja bylem i nikogo nie bylo to zem sam ogladal.

Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej