zniżki na katalogi i inne książki

Księga pytań, pochwał i zażaleń. Sugestie organizacyjne.
jersey

Post 18 lip 08, 18:06

Pragnę poinformować organizatorów i przestrzec innych uczestników, że mimo należacej mi zniżki została mi naliczona cena całkowita. Jak to się stało... Mianowicie - Panie, które wydają karnety pakują wszystko w torbę niebieską i nie informują że w tych torbach znajduje się mnóstwo karteczek ze zniżkami. Następnie z karteczką zniżkową na książkę zakupiłem wydawnictwoi o Angelopuolosa i katalog. W domu się zorientowałem, że katalog został mi policzony za 25 złotych. Rzecz prosta nikt mnie nie zapytał czy chce zniżkę na katalog czy nie - a wręcz przeciwnie - Panie w sklepiku założyły że zniżki nie chce. Wydaje mi się to podejrzane i mało przekonujące wytłumaczenie. Tak czy owak - 10 złotych wam daruję, bierzcie i miejcie. Ale swojego zdania nie zmienię - wyglądam mi to na "celowe" działanie. Niby że zamieszanie, niby że trzeba się dopytywać, ale chodzi głównie oto żeby frajerów punktować.

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 19 lip 08, 9:11

Drogi jersey, bardzo przepraszamy. Z reguły nie wkładamy kuponów rabatowych do torby, tylko podajemy je razem z karnetem. Większość uczestników może to potwierdzić. Za pomyłkę bardzo przepraszamy. Zapeniam, że nie chcemy wyłudzać od Państwa pieniędzy.

Pozdrawiamy,

Biuro obsługi uczestników

jersey

Post 19 lip 08, 10:03

Czuję się podniesiony na duchu. Właśnie po to napisałem e-mail żeby przyczynić się do poprawy jakości obsługi. Nie w innym celu.

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 19 lip 08, 11:46

Ja niestety też zapomniałem, że w torbie mam kupon zniżkowy... 1,5 godziny jazdy w tą i z powrotem zmarnowane ;) Ale fakt faktem- Panie od razu pytały o kupon zniżkowy czy nie mam czasem.
cry baby cry
put your finger in your eye

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 19 lip 08, 12:17

Dla ścisłości, w biurze jest też trzech panów. :-)

Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej