'Mamy w nosie karnetowiczów' czyli jak nie dostac wejściowki

Księga pytań, pochwał i zażaleń. Sugestie organizacyjne.
jasiek

Post 17 lip 08, 12:21

witam,

mam karnet, który odebrałem ok. 12. okazało się, że nie ma już wejściówek na dzisiejsze filmy. zszedłem na dolny poziom celem odebrania zakupionych przez internet biletów na koncerty. obok mnie ludzie kupowali sobie bilety na wieczorne filmy. zapytałem, czy mogę dostać wejściówkę? odpowiedziano mi, że owszem - kosztuje 16 zł. po co mi karnet w takim razie, skoro tak się nas traktuje. ja wydałem 250 pln po to żeby zobaczyć wybrane filmy. nie było mowy o tym, że aby zobaczyć niektóre filmy muszę jeszcze dokupić bilet...

zastanówcie się, kto jest dla Was ważny...

KatJa

Post 17 lip 08, 13:00

Wątek sprzedaży biletów w sytuacji, gdy osoby z karnetami nie są już wpuszczane, podjęłam w temacie "Księga życzeń i przemyśleń". Mam nadzieję, że organizator ustosunkuje się do wypowiedzi Jaśka, mojej i innych.

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 17 lip 08, 20:49

Widocznie pula miejsc dla karnetów się wyczerpała, a bilety jeszcze były. Wszyscy karnetowicze i tak nie wejdą na uroczyste inaugurację i zamknięcie.

Ojciec Dyrektor

Na forum od:
31 lip 06, 21:57

Post 30 lip 08, 14:38

Do autora "jasiek", a jak sobie wyobrażasz rozwiązanie tego problemu? Ktoś, kto kupuje bilet za 16 zł może wejść tylko i wyłącznie na film, na który wejściówkę posiada. Ty z karnetem, możesz wejść w tym czasie na 10 albo 11 innych filmów.

Prolka

Na forum od:
25 kwi 07, 18:56

Post 30 lip 08, 15:19

Jasiek, odebrałam 16 lipca wejściówkę na "Cztery noce z Anną" (ale nie na otwarcie, bo już nie było), następnego dnia w Centrum Festiwalowym bez problemu wymieniłam ją koło godziny 16.30 na wejściówkę na "Boskiego" (17 lipca), bo jednak wolałam wybrać się ze znajomymi.
3 godziny przed seansem było sporo tych wejściówek, więc nie wiem, o co chodzi. Na otwarcie co prawda nie można było się już dostać, ale można było coś innego obejrzeć bez problemu w tym czasie.

okon

Na forum od:
31 sty 05, 22:00

Post 30 lip 08, 16:13

hm, ja byłem przed 15 i wejściówek na "Boskiego" nie było.

fl23

Na forum od:
10 maja 08, 8:34

Post 30 lip 08, 16:20

Odebrałem dwie wejściówki piętnaście minut przed seansem "Boskiego".

Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej