WOLONTARIAT

Księga pytań, pochwał i zażaleń. Sugestie organizacyjne.
jerzy

Na forum od:
2 sie 06, 13:20

Post 28 lis 08, 23:29

A co z obiecanymi płytami ze zdjęciami? Miały przyjść razem z zaświadczeniem. Może chociaż wrzucicie je gdzieś na serwer, jeśli płyty okazały się zbyt kosztowne/czasochłonne? Zdjęcia miały świetny klimat i rozjaśniłyby trochę te ciemne wieczory...

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 21 lis 08, 22:26

niepogoda: Specjalna Komisja do Spraw Oceny Każdego Wolontariusza poświęcała ocenie każdej Wolontariuszki albo Wolontariusza tydzień czasu. Twojej pracy przygladaliśmy się aż dwa tygodnie:). Bardzo poważnie potraktowaliśmy naszą pracę. Teraz rozumiesz powody opóźnienia.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

niepogoda

Na forum od:
10 cze 08, 13:26

Post 21 lis 08, 17:03

ja właśnie dostałam. dawno tyle komplementów na swój temat nie przeczytałam;P

pozdrawiam serdecznie wszystkich wolontariuszy:)

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:
8 kwi 08, 22:31

Post 14 lis 08, 13:03

Witam wszystkich serdecznie,
Jsteśmy właśnie w trakcie wysyłania zaświadczeń . Bardzo przepraszamy za zaistniałą zwłokę.
Będe wdzieczna za maila na adres (wolontariat@snh.org.pl) w tej sprawie, jeśli w przeciagu dwóch następnych tygodni nie odnajdziecie zaświadczenia w swojej skrzynce pocztowej.

Pozdrawiam
Katarzyna Popiel
Koordynator do spraw wolontariatu.

marguerite

Post 7 lis 08, 22:19

Witam. Ja też podpisuję się pod pytaniem
- kiedy otrzymamy listy z zaświadczeniami o wolontariacie?
Październik już minął, a nadal nie otrzymaliśmy żadnej informacji.
Mam nadzieję, że sytuacja szybko się wyjaśni
i serdecznie pozdrawiam wszystkich Organizatorów festiwalu.

agboch

Na forum od:
3 maja 08, 13:52

Post 4 paź 08, 11:18

Na moje też i nie wiem czy to problemy z pocztą polską czy zaświadczenia zostaną wysłane później? Kasiu, jak się sprawy mają?

niepogoda

Na forum od:

Post 30 wrz 08, 12:42

ashpopiel napisał(a):DO WSZYSTKICH WOLONTARIUSZY ENH 2008

Zaświadczenie o udziale w festiwalu ENH jako wolontariusz wraz z opinia zostanie wysłane pocztą w drugiej połowie września.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

na moje oko właśnie mija druga połowa września ;]

kubak

Na forum od:
8 gru 04, 10:49

Post 16 wrz 08, 0:48

Może ktoś ma ochotę powolontariować przy ciekawym festiwalu "Kino w pięciu smakach", przy którym i ja pracuję: www.piecsmakow.pl?
Piszcie na wolontariat@piecsmakow.pl
10. Festiwal Filmowy Pięć Smaków / listopad 2016 / piecsmakow.pl

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 18 sie 08, 23:44

DO WSZYSTKICH WOLONTARIUSZY ENH 2008

Zaświadczenie o udziale w festiwalu ENH jako wolontariusz wraz z opinia zostanie wysłane pocztą w drugiej połowie września.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

Ojciec Dyrektor

Na forum od:
31 lip 06, 21:57

Post 31 lip 08, 12:37

Czy są na forum jacyś wolontariusze z kina plenerowego?:) Jakoś się wszyscy dość szybko rozeszli po imprezie końcowej, a fajnie by zachować kontakt. Proszę o wpisywanie się tu bądź PM.

em

Na forum od:
1 sie 06, 23:19

Post 28 lip 08, 21:21

pozdrawiam Pania Wolontariuszke z Heliosa z sali 5. Zawsze ciepla, spokojnym glosem tlumaczyla, ze nie ma zajmowania miejsc, ze prosze zwolnic rezerwacje. niektorzy niestety tego nie rozumieli i wciaz trzymali miejsca znajomym, a Wolontariuszka codziennie piec razy dziennie musiala z nimi walczyc. pozdrawiam Cie bo w tak malej sali to byla naprawde ciezka praca :)

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 26 lip 08, 12:40

Cześć,

Z wielka przyjemnością chciałabym zaprosić wszystkich wolontariuszy na spotkanie pożegnalne, które odbędzie się 27 lipca 2008 (niedziela) o godz. 22.00 na letniej scenie w Teatrze Lalek.

Do zobaczenia
Katarzyna Popiel

okon

Na forum od:
31 sty 05, 22:00

Post 24 lip 08, 18:47

Drodzy wolontariusze,

przypominam Wam, że nie ma i nigdy nie było we Wrocławiu czegoś takiego jak rezerwowanie miejsc znajomym. Co innego zajmowanie miejsca dla osoby, który wyszła do toalety, a co innegom zajmowanie dla kogoś, kto sie znajduje na szarym końcu kolejki i tym samym opóźnia seans.

To właśnie przez to dreptanie po sali i nieśmiałe pytanie: "Czy to miejsce jest zajęte?" filmy zaczynały się nawet kilkanaście minut po czasie.

Pozdrawiam.

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 21 lip 08, 11:01

Dzień dobry Wszystkim Wolonatriuszom ENH,

Dzisiaj dostarczam umowy do podpisania dla osób pracyjących w Obiektach KInowych, dlatego proszę o zgłoszenie się po nie do swojego bezposredniego koordynatora.

Pozdrawiam,
Katarzyana Popiel

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 20 lip 08, 11:45

... będzie pomocny. Ważna jest zwłaszcza ostatnia informacja, gdyż umożliwia wam zakup biletu ze znizką na koncert w momencie kiedy bardzo wam zalęzy, aby się na niego dostać.

Pozdrawiam bardzo mocno,

Katarzyna Popiel

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 20 lip 08, 11:41

PRAWA OGÓLNE PRZYSŁUGUJĄCE KARNETOWI WOLONTARIUSZA

- Identyfikator upoważnia do wejścia na dowolny pokaz, film niemy z muzyką na żywo, wydarzenie specjalne, koncert w Klubie Festiwalowym oraz zajęcia miejsca, które nie zostanie wykorzystane przez uczestników i gości festiwalowych.
- Niewywiązanie się z obowiązków wolontariatu spowoduje unieważnienie identyfikatora.
- Identyfikator nie upoważnia do rezerwacji miejsc.
- Identyfikator upoważnia do wejścia do Klubu Festiwalowego.
- Identyfikator jest imienny i nie można go odstępować.
- Nie będą wydawane duplikaty identyfikatorów.

Po rozpoczęciu seansu osoby spóźnione nie będą mogły wejść na projekcję.
Posługiwanie się identyfikatorem, niezgodnie z niniejszymi zasadami spowoduje jego unieważnienie. Posiadacz identyfikatora może być w dowolnym momencie poproszony przez obsługę festiwalu o okazanie dokumentu tożsamości.

W przypadku znalezienia karnetu prosimy o jego zwrot do Centrum Festiwalowego, z góry dziekujemy.

Karnet upowarznia do zakupu biletów ulgowych na koncerty i wydarzenia specjalne w Operze Wrocławskiej.

P.S. Mam nadzieje, że ten komplet informacji będzie

Guinness

Na forum od:
14 maja 08, 7:54

Post 15 lip 08, 17:27

hej wszystkim, dziś się dowiedziałam że jestem w Arsenale, macie już jakieś organizacyjne informacje?

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 14 lip 08, 15:00

PILNIE POSZUKIWANI Wolontariusze,
z powodu nagłej rezygnacji kilku osób proszę o szybki kontakt wolonatriuszy z listy rezerwowej na maila: wolontariat@snh.org.pl

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 12 lip 08, 17:15

Pani Kasiu,

dziekuję za szybką odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 12 lip 08, 15:52

Spotkanie informacyjne dla grona wolonatriuszy ENH sklepu "Celuloid' odbędzie się 16 lipca o godz. 12.00 w Centrum Festiwalowym.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 12 lip 08, 13:53

smak.kawy: napisz pod adres: wolontariat@snh.org.pl. Ja tez zapytam, ale teraz śpieszę się do radiowej Trójki:-)

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

smak.kawy

Na forum od:
24 lip 07, 20:32

Post 12 lip 08, 10:03

mam pytanie, ponieważ do tej pory nie dostałam żadnego maila o spotkaniu dla wolontariuszy Celuloidu: kiedy jest spotkanie organizacyjne?

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 3 lip 08, 10:09

niepogoda napisał(a):pytanie mam. czy ten nasz cały wolontariatowy karnet daje nam wolny wstęp także na koncerty w arsenale?

Tak, daje, tyle że czasem trzeba poczekać aż wszyscy biletowi wejdą, bo "na wolne miejsca".
I got the ebb, I got the flow.

dorotes

Post 2 lip 08, 18:48

Z Torunia. Może ktoś jeszcze z tych okolic ;)

niepogoda

Na forum od:

Post 2 lip 08, 16:06

pytanie mam. czy ten nasz cały wolontariatowy karnet daje nam wolny wstęp także na koncerty w arsenale?

jj

Post 1 lip 08, 19:45

O, Rzeszów? Ja też!! I też jadę po raz pierwszy!! Może się znamy?;> Chodziłam do I LO. Na imię mam Jola:)

ana p.

Post 1 lip 08, 19:06

też jadę 1 raz:) jestem z Rzeszowa, a Ty?? także do zobaczenia 11 lipca we Wrocku:) pozdrawiam:)

dorotes

Post 26 cze 08, 11:06

ana p. napisał(a):Witaj dorotes! wygląda na to, że będziemy razem współpracować:) pozdrawiam:)

To pięknie ;). Skąd jesteś ana? Pierwszy raz? No cóż... ja jestem laikiem i wszystko co zastanę na miejscu to wielka niespodzianka. Nie mogę si ę doczekać :D

apsara

Post 21 cze 08, 22:03

malina: 15lipca, tak mialam w ejlu - tez jestem w centrum :)

ana p.

Post 21 cze 08, 19:34

Witaj dorotes! wygląda na to, że będziemy razem współpracować:) pozdrawiam:)

dorotes

Post 20 cze 08, 22:10

Hej wszystkim szczęściarzom :), dostałam fuchę przy oprawie plastycznej, kto jeszcze, kto??

malina

Na forum od:
20 cze 08, 14:12

Post 20 cze 08, 14:15

Witam. Jestem w centrum festiwalowym. Kiedy jest więc spotkanie organizacyjne i czy będą wysyłane jakieś maile z informacją o dacie i godzinie? Czy może jest jakiś harmonogram na stronie? Z góry dzięki za informacje :)

jj

Post 19 cze 08, 9:41

Dzień dobry. Zostałam przydzielona do Capitolu, więc tam mam spotkanie organizacyjne o 12, prawda? Bo wszyscy tu piszą o kinie Warszawa. Dziękuję za wyjaśnienie wątpliwości:)

wojt.

Post 17 cze 08, 23:25

aha no to wszystko jasne, ale zeby udowodnic, ze to nie byla moja pomylka musze zacytowac maila, ktorego dostalem: "Zostałaś/eś przydzielona/y do obsługi kina Warszawa. Dokładny harmonogram pracy otrzymasz podczas spotkania organizacyjnego, które odbędzie się w Kinie Warszawa /ul. Piłsudskiego 64a/ w dniu 19 lipca o godz. 12.00. Obecność na spotkaniu jest obowiązkowa."

najki

Post 17 cze 08, 21:14

Asiu Popiel, jako siła wyższa i reprezentatywna, mogłabyś zarządzić odgórnie towarzyski wieczorek zapoznawczy wolontariuszy np. 16 lipcca, aby jednak data, miejsca było ustalone przez jedną osobę, bo tak to sie wolontariuszem nam po mieście rozejdą. Będzie się działo!

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 17 cze 08, 18:45

wojt. napisał(a):mam pytanie do zarzadu: dlaczego spotkanie organizacyjne wolontariuszy z kina warszawa odbywa sie dopiero 19 lipca i czy bedzie mozliwosc wczesniejszego odebrania karnetu?

SPOTKANIE INFORMACYJNE dla wolonatriuszy kina Warszawa odbędzie się 17.07.2008 !

Pozdrawiam

ashpopiel
NH-Wolontariat-Boss

Na forum od:

Post 17 cze 08, 15:02

Mam wielką prośbę do grupy przyszłych wolontariuszy, nie martwcie się jesli jeszcze nie znaleźliście powiadomiania na swojej skrzynce, informujące iz odebrałam wasze potwierdzenie udziału. Może ona kryc się w waszym Spamie, lub też jeszcze nie została wysłana z powodu ilości maili jakie otrzymałam od przyszłych wolontariuszy (przyjętych oraz tych z listy rezerwowej) w ostatnim tygodniu.

Na pewno każdy z was otrzyma powiadomienie, najpóźniej jutro.

Pozdrawiam,
Katarzyna Popiel

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 17 cze 08, 13:33

@Gosia: Będziesz po prostu obsługiwać ;) A w szczegółach doprowadzać, pilnować, wskazywać, odstawiać i gawędzić. Do tego prawdopodobne bankiety. Fajny gość - fajna praca, niefajny gość - hmm...

Eska

Post 17 cze 08, 13:17

mam pytanie czy ktoś już może dostał potwierdzenie tego maila którego musieliśmy wysłać z potwierdzeniem uczestnictwa?bo ja jeszcze nie i się martwię ;)
pozrdrawiam

wojt.

Post 16 cze 08, 13:19

mam pytanie do zarzadu: dlaczego spotkanie organizacyjne wolontariuszy z kina warszawa odbywa sie dopiero 19 lipca i czy bedzie mozliwosc wczesniejszego odebrania karnetu?

smak.kawy

Na forum od:
24 lip 07, 20:32

Post 14 cze 08, 14:23

Cześć! oficjalnie pragnę się przywitać i spytać czy a. ktoś jeszcze do sklepiku festiwalowego? b. czy ktoś jeszcze z Łodzi?
Pozdrawiam, Sandra

Gosia

Post 14 cze 08, 13:48

Obsługa gości festialowych! - ktoś jeszcze? Ktoś już brał udział - co robił?;)
Gosia

tosiaczek

Na forum od:
2 mar 08, 16:03

Post 14 cze 08, 12:16

Ale co to za obrażanie:P Ja po prostu już karnet zamówiłam (oby chociaz potwierdzenie wpłaty na mojego maila doszło), więc nie ma po co robić problemów i zadręczać ludzi.
Nie oglądaj się z siebie, bo Cię z przodu ktoś kopnie.

Jak

Na forum od:
2 lip 06, 22:58

Post 13 cze 08, 23:13

Super taktyka - obrazić się. Takich wolontariuszek potrzebujemy najbardziej!

tosiaczek

Na forum od:

Post 13 cze 08, 22:17

Strator napisał(a):Mail na pewno został wysłany! Jeśli nie doszedł wyślij na adres wolontariat@snh.org.pl swój nr zgłoszenia lub login, Pani Koordynatorka na pewno prześle Ci decyzję.

Mozemy sobie o tym podyskutowac- nie doszedł. ale skoro mnie nie chcecie jako wolontariuszki, no to już trudno... szkoda zachodu.

Gość

Post 13 cze 08, 16:23

o:) byloby suuuuper:) dzięki apsarka za odp. :)

apsarka

Post 13 cze 08, 15:59

ana p. w latach ubieglych wolontariusze mieli wstep na wydarzenia muzyczne za darmo..

mam nadzieje ze w tym roku tez tak jest!

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 13 cze 08, 0:45

Mail na pewno został wysłany! Jeśli nie doszedł wyślij na adres wolontariat@snh.org.pl swój nr zgłoszenia lub login, Pani Koordynatorka na pewno prześle Ci decyzję.

tosiaczek

Na forum od:

Post 12 cze 08, 22:21

A ja nadal nie dostałam odpowiedzi... Ani w spamie anie nigdzie. Ale skoro mnie nie chca;P I tak będę na festiwalu:P

ukvial

Na forum od:
3 mar 08, 21:41

Post 12 cze 08, 21:26

No i luz na szelkach :)
pod moją parasolką-olką-olką-ą-ą-ą

Następna strona

Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej