Jakże Ci zazdroszczę,że nie dostałeś się na Opium!nie musiałeś przeżywać tych tortur,jakie niesie ze sobą ten "film".mp napisał(a):Wczorajszy wrocławski dodatek do Gazety Wyborczej. Cytuje cały akapit: ,,Rzeczywiście, do sal kinowych ustawiały się długie kolejki i nierzadko posiadacze karnetów odchodzili z kwitkiem". Teraz najlepsze: ,,Jeden z nich złożył nawet doniesienie do prokuratury, że nie dostał się na wybrany film".
Mam nadzieję, że to żart, płakać ze śmiechu mi się chce, na kim mam się wyładować, za to, że trzy razy startowałem na Opium i nie obejrzałem, to byłoby żałosne, za to mam większego smaka na te kilka filmów, których nie widziałem.
mp napisał(a):Wczorajszy wrocławski dodatek do Gazety Wyborczej. Cytuje cały akapit: ,,Rzeczywiście, do sal kinowych ustawiały się długie kolejki i nierzadko posiadacze karnetów odchodzili z kwitkiem". Teraz najlepsze: ,,Jeden z nich złożył nawet doniesienie do prokuratury, że nie dostał się na wybrany film".
Mam nadzieję, że to żart, płakać ze śmiechu mi się chce, na kim mam się wyładować, za to, że trzy razy startowałem na Opium i nie obejrzałem, to byłoby żałosne, za to mam większego smaka na te kilka filmów, których nie widziałem.
Powrót do 8. - Aaaby wiedzieć więcej