Tutaj chyba ciężko będzie znaleźć taki nocleg jaki Cię interesuje . Ale polecam serwisy ogłoszeniowe w Warszawie. są tam takie ofert jakich szukasz. Można przebierać w jakości i cenie.
Ludzie - znowu poszukuję mieszkania, mam opuścić obecne lokum do 14 grudnia, dlatego potrzebuję wynając mieszkanie pod koniec tego tygodnie. Koniecznie na dłużej - bo mam juz dość tych krótkoterminowych wynajmów.
Musicie mieć jakiś znajomych wynajmujących mieszkania. Proszę pomóżcie, bo czasu coraz mniej, a nadgodziny w pracy to normalność.
Witam ponownie w temacie, który zaczyna się upodabniać do telenoweli. Minęło trochę czasu i niestety nie udało mi się znaleźć mieszkania na dłużej. Mam już przerobione te wszystkie portale gumtree itp. oraz gazety. Monitoruję je na bieżąco, ale liczę bardzo na oferty spoza tego "systemu". Czekam na dobre informacje.
Minęło kilka miesięcy i od czasów ostateniego posta mieszkam w lokum tymczasowym, ale szukam mieszkania na stałe. W międzyczasie zmienił się adres mojego miejsca pracy. Dlatego aktualnie poszukuję mieszkanie przede wszystkim w Mokotowie, Służewiu, Ksawerowie. Może obije was się o uszy jakaś oferta w tych rejonach, albo sami mieszkacie to popytajcie sąsiadów. Serial jeszcze się nie zakończył.