Mnie to raczej mało dotyczy. I tak nie robiłam zakupów w niedziele, no poza takimi drobnymi rzeczami, których zabrakło mi do obiadu. Ale takie małe sklepiki są czynne więc nie ma problemu. Lubię robić zakupy przez internet, bez chodzenia w tłoku, wygodnie w fotelu siedzę przy filiżance kawy i mam wszystko w zasięgu ręku. Często jest tak, że w necie towar jest atrakcyjniejszy, z większą informacją o nim i jego zastosowaniu, ceny bardziej konkurencyjne, opłacalniejsze. Przykładem niech będą kosmetyki ze sklepu Barwa, które kupuję już od dawna. Są naprawdę dobrej jakości, wydajne i kosztują nie wiele. Do tego sklep wciąż zwiększa swój asortyment, wprowadza nowości tak jak ostatnio
https://sklep.barwa.com.pl/35-pause nową serię dla pań, u których pojawia się problem ze zmarszczkami (oczywiście zamówiłam i stosuję, widzę pozytywne zmiany na mojej twarzy

) To jest tylko jeden przykład zalet robienia zakupów online, takich przykładów mogłabym podać więcej. A niedziela? Niedziela jest moim dniem leniuchowania.