Wroclove. Europejska Stolica Kultury 2016 w KNH

Filmidło - powidło. Ogłoszenia, anonse, apele, protesty.
Jarosz

Na forum od:
5 cze 07, 7:48

Post 12 kwi 14, 23:54

Elisko, dobre wieści - od jakiegoś czasu przed seansami w KNH przestano nas zamęczać Twoim ulubionym klipem Wroclove. W zamian pojawił się spot Europejskiej Stolicy Kultury 2016 - nieporównanie lepszy i do tego nieirytujący. To najpewniej oznacza, że na festiwalach też będzie już pokazywany właśnie on :)

Melomanka

Na forum od:
26 lip 10, 15:35

Post 13 kwi 14, 1:34

Jarosz napisał(a):W zamian pojawił się spot Europejskiej Stolicy Kultury 2016 - nieporównanie lepszy i do tego nieirytujący.

Jak dla kogo, ostatnio blisko mnie siedział chłopak, który cały czas scenicznym szeptem komentował, że co to za kłamliwa propaganda ;-)

Klip o "Wroclawiu" całkiem by mi się podobał, gdyby tylko wyciąć jego główne przesłanie :-P Nie znam narodowości, która ma problem z wymawianiem głoski "ł", za to spotkałam ludzi, którzy po obejrzeniu tego spotu byli zdezorientowani, no bo jak, tak ładnie się nauczyli polskiej nazwy, a to jednak było z błędem?

Franciszek

Na forum od:
30 lip 13, 20:01

Post 13 kwi 14, 7:47

Ja nie wiem, dlaczego ten z "Wroc-love" jest dla was irytujący. To był chyba mój ulubiony spot puszczany przed seansami :o
Jest gdzieś w internecie ten nowy?
I killed my father, I ate human flesh and I quiver with joy!

Thane

Na forum od:
14 lip 07, 9:51

Post 13 kwi 14, 9:48

Wroclove widziałem już tyle razy, że niemal w ogóle mi nie przeszkadza. Za to filmik reklamujący wszystkich sponsorów festiwalu (i ta muzyka) jest straszny.
"When I'm alone I don't speak..." Tsai Ming-liang

Jarosz

Na forum od:

Post 13 kwi 14, 11:24

Tak, ja też już sobie wytworzyłem przeciwciała na Wroclove, co nie zmienia faktu, że mnie ten filmik drażnił bardzo. Ale to i tak nic przy odczuciach Eliski :wink:

A co do młodzieńca, który zarzucał nowemu spotowi "kłamliwą propagandę" - gdzie on tam miał choćby jedno propagandowe kłamstwo? Jedyny tekst, który się tam pojawia, to "Wrocław - Europejska Stolica Kultury". To stwierdzenie faktu, a nie wmawianie komuś, że czarne jest białe. Lub odwrotnie :wink:

Jarosz

Na forum od:

Post 13 kwi 14, 11:26

razmus

Na forum od:
27 kwi 14, 15:02

Post 27 kwi 14, 15:12

Jakie to typowe, że wszyscy zawsze narzekają;p

Powrót do O wszystkim innym