Teatr - wspanialy wolontariusz

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
widz

Post 5 sie 05, 11:53

w teatrze A.Mickiewicza karnety sprawdzalo dwoch braci, chyba blizniakow. Wciaz nie moge zaponiec o jednym z nich, nie wiem jak ma na imie wiec moge jedynie powiedziec ze roznil sie od brata tylko tym ze mial krotkie wlosy. Coz, nie udalo nam sie nawiazac kontaktu, moglem mu sie tylko przygladac :((. moze w przyszlym roku ;),
Pozdrawiam,

z

Na forum od:
2 sie 05, 20:15

Post 5 sie 05, 12:07

co za opanowanie..juz ktoras osoba pisze o tych wolontariuszach srpawdzajacych bilety a ja nie patrzylam na nich w ogole tylko byle szybciej do kina zajac miejsce:>

India

Na forum od:
1 sie 05, 21:55

Post 5 sie 05, 15:23

heh.. ja nie pamiętam żadnego z wolontariuszy.. gdy tylko widziałąm indentyfikator na szyi jednego z nich z zazdością odwracałam głowę by nie cierpieć dłużej katuszy w duszy.. JA TEŻ CHCĘ BYĆ WOLONTARIUSZEM ;) ! bardzo ciekawa jestem czym kierowali się organizatorzy w wyborze wolontariuszy...??? w tym roku się nie udało, w przyszłm roku też będę próbować.. jeśli się nie uda to na pewno będzie tak jak w tym roku.. czyli genialnie ;)

masakrytyczna

Na forum od:
26 lip 05, 16:54

Post 5 sie 05, 16:59

widz napisał(a):...Wciaz nie moge zaponiec o jednym z nich,..... moglem mu sie tylko przygladac...

nowe horyzonty pełną gębą. akceptujemy z radością inne niż standardowa, orientacja seksualne, --- w końcu na filmach pełno tego było:-)
www.masakrytyczna.blog.pl >>dziwię się światu<<

Gość

Post 9 sie 05, 14:57

czy ktoś mógłby opisać tego wolontariusza?

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 11 sie 05, 19:27

masakrytyczna napisał(a):nowe horyzonty pełną gębą. akceptujemy z radością inne niż standardowa, orientacja seksualne, --- w końcu na filmach pełno tego było:-)

No i co? Jaki dziwny komentarz...

masakrytyczna

Na forum od:

Post 11 sie 05, 20:02

przeczytaj uważnie końcówki a zobaczysz ze ten zakładający wątek "gość " to facet. komentarz jak komentarz

alicja

Na forum od:
11 mar 05, 18:50

Post 11 sie 05, 20:29

wydaje mi sie, ze corner koncowki zauwazyl...

natka

Na forum od:
1 sie 05, 22:28

Post 11 sie 05, 20:47

masakrytyczna napisał(a):przeczytaj uważnie końcówki a zobaczysz ze ten zakładający wątek "gość " to facet. komentarz jak komentarz

no facet facet. może zgłosi się ten wolontariusz, jak romantycznie by było :)))

masakrytyczna

Na forum od:

Post 11 sie 05, 21:10

alicjo - komentarz jak komentarz. każdy ma prawo do swojego, a mój jest właśnie taki jak wyżej.

może jakby gość podał jakiegoś nika miałbym więcej tolerancji. odwagę cenie.

corner

Na forum od:

Post 12 sie 05, 8:06

alicja napisał(a):wydaje mi sie, ze corner koncowki zauwazyl...

Zgadza się :)

masakrytyczna napisał(a):alicjo - komentarz jak komentarz. każdy ma prawo do swojego, a mój jest właśnie taki jak wyżej.

może jakby gość podał jakiegoś nika miałbym więcej tolerancji. odwagę cenie.

Moim zdaniem komentarz pasuje jak pięść do nosa, ale może się nie znam. OK.

ave_Adore

Na forum od:
21 lut 05, 14:29

Post 12 sie 05, 10:37

a ja własciwie nie rozumiem Twojego oburzenia, corner :]

masakrytyczna

Na forum od:

Post 12 sie 05, 14:44

ave_Adore napisał(a):a ja własciwie nie rozumiem Twojego oburzenia, corner :]

no chyba że to corner jest tym "gościem".

mnie śmieszy jak jakiś nieśmiały chłopczyk szuka na forum dziewczyny (i przez forum), która w kinie takim i takim miała kolczyki takie i takie (czyt ez bransoletke).
a gdy nieśmiały chłopczyk na forum (i przez forum) szuka innego chłopca, który w kinie miał bliźniaka - to mnie to śmieszy przeokropnie

z

Na forum od:
2 sie 05, 20:15

Post 12 sie 05, 17:05

"smieszy przeokropnie"?nadal dziwie sie swiatu

corner

Na forum od:

Post 12 sie 05, 18:50

masakrytyczna napisał(a):no chyba że to corner jest tym "gościem".

Co to, to nie.
masakrytyczna napisał(a):mnie śmieszy jak jakiś nieśmiały chłopczyk szuka na forum dziewczyny (i przez forum), która w kinie takim i takim miała kolczyki takie i takie (czyt ez bransoletke).
a gdy nieśmiały chłopczyk na forum (i przez forum) szuka innego chłopca, który w kinie miał bliźniaka - to mnie to śmieszy przeokropnie

Zgadzam się, to może śmieszyć. Ale na świecie są też nieśmiali ludzie. Może miał podejść i złożyć jednoznaczną propozycję?

Co to za dyskusje na forum ENH... Chyba trzeba skończyć :)

zuza

Post 12 sie 05, 21:15

hmmm... a kim był ten wspomniany wolontariusz? jak wyglądał?

Qb

Post 13 sie 05, 11:48

Witam wszystkich, właśnie dowiedziałem się o tym temacie i chciałbym wyjaśnić dwie kwestie

Nie, jesteśmy bliźniakami brat jest 2 lata starszy

A ja z szacunkiem dla uczuć drugiej osoby, ale życie spędzam heteroseksualnie, chętnie porozmawiam, jak się ktoś spóźni na seans za rok i nie będzie miejsc to gwarantuję że
czeka go albo szereg eksplanacji lub miła rozmowa

Myślę, że wszystko już jasne więc do zobaczenia za rok

masakrytyczna

Na forum od:

Post 13 sie 05, 12:14

jest jeszcze nadzieja że "widz" to dziewczyna, której się końcówki w "trudna język-polska język" potentegowały :-)

angie

Post 13 sie 05, 13:21

no Qb,
bardzo męskie - stanowcze rozwiązanie problemu ;)
gratuluje!

Gość

Post 15 sie 05, 11:11

masakrytyczna napisał(a):
ave_Adore napisał(a):

mnie śmieszy jak jakiś nieśmiały chłopczyk szuka na forum dziewczyny (i przez forum), która w kinie takim i takim miała kolczyki takie i takie (czyt ez bransoletke).

nieśmiały chłopczyk

Post 15 sie 05, 11:12

jezu! po prostu śliczna była. wcale jej nie szukam. pozachwycać się nie można?!? Niefajne są takie kąśliwe komentarze.Idę sobie.Żegnam!

Qb

Post 15 sie 05, 22:09

Ja myślę, że to chyba koniec tematu

pozdrawiam Angie, szkoda że wyjedziecie ...

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne